Använd denna länk för att citera eller länka till detta dokument: http://elartu.tntu.edu.ua/handle/lib/42770

ชื่อเรื่อง: Удосконалення технології виробництва та розробки рецептури хліба збагаченого бататом
ชื่อเรื่องอื่นๆ: Improvement of production technology and development of sweet potato-enriched bread recipe
ผู้แต่ง: Лялик, Анастасія Тарасівна
Гарасимів, М. М.
Lialyk, A.
Garasymiv, M.
Affiliation: Тернопільський національний технічний університет імені Івана Пулюя, Україна
Bibliographic description (Ukraine): Лялик А. Т. Удосконалення технології виробництва та розробки рецептури хліба збагаченого бататом / Анастасія Тарасівна Лялик, М. М. Гарасимів // Матеріали Ⅶ Міжнародної науково-технічної конференції „Стан і перспективи харчової науки та промисловості“, 28-29 вересня 2023 року. — Т. : ФОП Паляниця В. А., 2023. — С. 25. — (Інноваційні технології виробництва харчових продуктів).
Bibliographic description (International): Lialyk A., Garasymiv M. (2023) Udoskonalennia tekhnolohii vyrobnytstva ta rozrobky retseptury khliba zbahachenoho batatom [Improvement of production technology and development of sweet potato-enriched bread recipe]. Book of abstracts Ⅶ International Scientific and Technical Conference "State and perspectives of food science and industry" (Tern., 28-29 September 2023), pp. 25 [in Ukrainian].
Is part of: Матеріали Ⅶ Міжнародної науково-технічної конференції „Стан і перспективи харчової науки та промисловості“, 2023
Book of abstracts Ⅶ International Scientific and Technical Conference "State and perspectives of food science and industry", 2023
Conference/Event: Ⅶ Міжнародна науково-технічна конференція „Стан і перспективи харчової науки та промисловості“
Journal/Collection: Матеріали Ⅶ Міжнародної науково-технічної конференції „Стан і перспективи харчової науки та промисловості“
วันที่เผยแพร่: 28-กัน-2023
Date of entry: 21-พฤศ-2023
สำนักพิมพ์: ФОП Паляниця В. А.
PE Palianytsia V. A.
Place of the edition/event: Тернопіль
Ternopil
Temporal Coverage: 28-29 вересня 2023 року
28-29 September 2023
UDC: 664.664
Number of pages: 1
Page range: 25
Start page: 25
End page: 25
URI: http://elartu.tntu.edu.ua/handle/lib/42770
ISBN: 978-617-7875-66-5
Copyright owner: © Тернопільський національний технічний університет імені Івана Пулюя, 2023
© ФОП Паляниця В. А., 2023
Content type: Conference Abstract
ปรากฏในกลุ่มข้อมูล:Ⅶ Міжнародна науково-технічна конференція „Стан і перспективи харчової науки та промисловості“ (2023)

แฟ้มในรายการข้อมูลนี้:
แฟ้ม รายละเอียด ขนาดรูปแบบ 
SPFSI_2023_Lialyk_A-Improvement_of_production_technology_25.pdf274,36 kBAdobe PDFดู/เปิด
SPFSI_2023_Lialyk_A-Improvement_of_production_technology_25.djvu15,92 kBDjVuดู/เปิด
SPFSI_2023_Lialyk_A-Improvement_of_production_technology_25__COVER.png383,63 kBimage/pngดู/เปิด


รายการทั้งหมดในระบบคิดีได้รับการคุ้มครองลิขสิทธิ์ มีการสงวนสิทธิ์เว้นแต่ที่ระบุไว้เป็นอื่น