Ezzel az azonosítóval hivatkozhat erre a dokumentumra forrásmegjelölésben vagy hiperhivatkozás esetén:
http://elartu.tntu.edu.ua/handle/lib/42770
Összes dokumentumadat
DC mező | Érték | Nyelv |
---|---|---|
dc.contributor.author | Лялик, Анастасія Тарасівна | |
dc.contributor.author | Гарасимів, М. М. | |
dc.contributor.author | Lialyk, A. | |
dc.contributor.author | Garasymiv, M. | |
dc.coverage.temporal | 28-29 вересня 2023 року | |
dc.coverage.temporal | 28-29 September 2023 | |
dc.date.accessioned | 2023-11-21T09:06:12Z | - |
dc.date.available | 2023-11-21T09:06:12Z | - |
dc.date.created | 2023-09-28 | |
dc.date.issued | 2023-09-28 | |
dc.identifier.citation | Лялик А. Т. Удосконалення технології виробництва та розробки рецептури хліба збагаченого бататом / Анастасія Тарасівна Лялик, М. М. Гарасимів // Матеріали Ⅶ Міжнародної науково-технічної конференції „Стан і перспективи харчової науки та промисловості“, 28-29 вересня 2023 року. — Т. : ФОП Паляниця В. А., 2023. — С. 25. — (Інноваційні технології виробництва харчових продуктів). | |
dc.identifier.isbn | 978-617-7875-66-5 | |
dc.identifier.uri | http://elartu.tntu.edu.ua/handle/lib/42770 | - |
dc.format.extent | 25 | |
dc.language.iso | uk | |
dc.publisher | ФОП Паляниця В. А. | |
dc.publisher | PE Palianytsia V. A. | |
dc.relation.ispartof | Матеріали Ⅶ Міжнародної науково-технічної конференції „Стан і перспективи харчової науки та промисловості“, 2023 | |
dc.relation.ispartof | Book of abstracts Ⅶ International Scientific and Technical Conference "State and perspectives of food science and industry", 2023 | |
dc.title | Удосконалення технології виробництва та розробки рецептури хліба збагаченого бататом | |
dc.title.alternative | Improvement of production technology and development of sweet potato-enriched bread recipe | |
dc.type | Conference Abstract | |
dc.rights.holder | © Тернопільський національний технічний університет імені Івана Пулюя, 2023 | |
dc.rights.holder | © ФОП Паляниця В. А., 2023 | |
dc.coverage.placename | Тернопіль | |
dc.coverage.placename | Ternopil | |
dc.format.pages | 1 | |
dc.subject.udc | 664.664 | |
dc.identifier.citationen | Lialyk A., Garasymiv M. (2023) Udoskonalennia tekhnolohii vyrobnytstva ta rozrobky retseptury khliba zbahachenoho batatom [Improvement of production technology and development of sweet potato-enriched bread recipe]. Book of abstracts Ⅶ International Scientific and Technical Conference "State and perspectives of food science and industry" (Tern., 28-29 September 2023), pp. 25 [in Ukrainian]. | |
dc.contributor.affiliation | Тернопільський національний технічний університет імені Івана Пулюя, Україна | |
dc.citation.journalTitle | Матеріали Ⅶ Міжнародної науково-технічної конференції „Стан і перспективи харчової науки та промисловості“ | |
dc.citation.spage | 25 | |
dc.citation.epage | 25 | |
dc.citation.conference | Ⅶ Міжнародна науково-технічна конференція „Стан і перспективи харчової науки та промисловості“ | |
Ebben a gyűjteményben: | Ⅶ Міжнародна науково-технічна конференція „Стан і перспективи харчової науки та промисловості“ (2023) |
Fájlok a dokumentumban:
Fájl | Leírás | Méret | Formátum | |
---|---|---|---|---|
SPFSI_2023_Lialyk_A-Improvement_of_production_technology_25.pdf | 274,36 kB | Adobe PDF | Megtekintés/Megnyitás | |
SPFSI_2023_Lialyk_A-Improvement_of_production_technology_25.djvu | 15,92 kB | DjVu | Megtekintés/Megnyitás | |
SPFSI_2023_Lialyk_A-Improvement_of_production_technology_25__COVER.png | 383,63 kB | image/png | Megtekintés/Megnyitás |
Minden dokumentum, ami a DSpace rendszerben szerepel, szerzői jogokkal védett. Minden jog fenntartva!