Bu öğeden alıntı yapmak, öğeye bağlanmak için bu tanımlayıcıyı kullanınız: http://elartu.tntu.edu.ua/handle/lib/42770

Tüm üstveri kaydı
Dublin Core AlanıDeğerDil
dc.contributor.authorЛялик, Анастасія Тарасівна
dc.contributor.authorГарасимів, М. М.
dc.contributor.authorLialyk, A.
dc.contributor.authorGarasymiv, M.
dc.coverage.temporal28-29 вересня 2023 року
dc.coverage.temporal28-29 September 2023
dc.date.accessioned2023-11-21T09:06:12Z-
dc.date.available2023-11-21T09:06:12Z-
dc.date.created2023-09-28
dc.date.issued2023-09-28
dc.identifier.citationЛялик А. Т. Удосконалення технології виробництва та розробки рецептури хліба збагаченого бататом / Анастасія Тарасівна Лялик, М. М. Гарасимів // Матеріали Ⅶ Міжнародної науково-технічної конференції „Стан і перспективи харчової науки та промисловості“, 28-29 вересня 2023 року. — Т. : ФОП Паляниця В. А., 2023. — С. 25. — (Інноваційні технології виробництва харчових продуктів).
dc.identifier.isbn978-617-7875-66-5
dc.identifier.urihttp://elartu.tntu.edu.ua/handle/lib/42770-
dc.format.extent25
dc.language.isouk
dc.publisherФОП Паляниця В. А.
dc.publisherPE Palianytsia V. A.
dc.relation.ispartofМатеріали Ⅶ Міжнародної науково-технічної конференції „Стан і перспективи харчової науки та промисловості“, 2023
dc.relation.ispartofBook of abstracts Ⅶ International Scientific and Technical Conference "State and perspectives of food science and industry", 2023
dc.titleУдосконалення технології виробництва та розробки рецептури хліба збагаченого бататом
dc.title.alternativeImprovement of production technology and development of sweet potato-enriched bread recipe
dc.typeConference Abstract
dc.rights.holder© Тернопільський національний технічний університет імені Івана Пулюя, 2023
dc.rights.holder© ФОП Паляниця В. А., 2023
dc.coverage.placenameТернопіль
dc.coverage.placenameTernopil
dc.format.pages1
dc.subject.udc664.664
dc.identifier.citationenLialyk A., Garasymiv M. (2023) Udoskonalennia tekhnolohii vyrobnytstva ta rozrobky retseptury khliba zbahachenoho batatom [Improvement of production technology and development of sweet potato-enriched bread recipe]. Book of abstracts Ⅶ International Scientific and Technical Conference "State and perspectives of food science and industry" (Tern., 28-29 September 2023), pp. 25 [in Ukrainian].
dc.contributor.affiliationТернопільський національний технічний університет імені Івана Пулюя, Україна
dc.citation.journalTitleМатеріали Ⅶ Міжнародної науково-технічної конференції „Стан і перспективи харчової науки та промисловості“
dc.citation.spage25
dc.citation.epage25
dc.citation.conferenceⅦ Міжнародна науково-технічна конференція „Стан і перспективи харчової науки та промисловості“
Koleksiyonlarda Görünür:Ⅶ Міжнародна науково-технічна конференція „Стан і перспективи харчової науки та промисловості“ (2023)



DSpace'deki bütün öğeler, aksi belirtilmedikçe, tüm hakları saklı tutulmak şartıyla telif hakkı ile korunmaktadır.