Palun kasuta seda identifikaatorit viitamiseks ja linkimiseks:
http://elartu.tntu.edu.ua/handle/lib/42770
Pealkiri: | Удосконалення технології виробництва та розробки рецептури хліба збагаченого бататом |
Teised pealkirjad: | Improvement of production technology and development of sweet potato-enriched bread recipe |
Autor: | Лялик, Анастасія Тарасівна Гарасимів, М. М. Lialyk, A. Garasymiv, M. |
Affiliation: | Тернопільський національний технічний університет імені Івана Пулюя, Україна |
Bibliographic description (Ukraine): | Лялик А. Т. Удосконалення технології виробництва та розробки рецептури хліба збагаченого бататом / Анастасія Тарасівна Лялик, М. М. Гарасимів // Матеріали Ⅶ Міжнародної науково-технічної конференції „Стан і перспективи харчової науки та промисловості“, 28-29 вересня 2023 року. — Т. : ФОП Паляниця В. А., 2023. — С. 25. — (Інноваційні технології виробництва харчових продуктів). |
Bibliographic description (International): | Lialyk A., Garasymiv M. (2023) Udoskonalennia tekhnolohii vyrobnytstva ta rozrobky retseptury khliba zbahachenoho batatom [Improvement of production technology and development of sweet potato-enriched bread recipe]. Book of abstracts Ⅶ International Scientific and Technical Conference "State and perspectives of food science and industry" (Tern., 28-29 September 2023), pp. 25 [in Ukrainian]. |
Is part of: | Матеріали Ⅶ Міжнародної науково-технічної конференції „Стан і перспективи харчової науки та промисловості“, 2023 Book of abstracts Ⅶ International Scientific and Technical Conference "State and perspectives of food science and industry", 2023 |
Conference/Event: | Ⅶ Міжнародна науково-технічна конференція „Стан і перспективи харчової науки та промисловості“ |
Journal/Collection: | Матеріали Ⅶ Міжнародної науково-технічної конференції „Стан і перспективи харчової науки та промисловості“ |
Ilmumisaasta: | 28-sep-2023 |
Date of entry: | 21-nov-2023 |
Kirjastaja: | ФОП Паляниця В. А. PE Palianytsia V. A. |
Place of the edition/event: | Тернопіль Ternopil |
Temporal Coverage: | 28-29 вересня 2023 року 28-29 September 2023 |
UDC: | 664.664 |
Number of pages: | 1 |
Page range: | 25 |
Start page: | 25 |
End page: | 25 |
URI: | http://elartu.tntu.edu.ua/handle/lib/42770 |
ISBN: | 978-617-7875-66-5 |
Copyright owner: | © Тернопільський національний технічний університет імені Івана Пулюя, 2023 © ФОП Паляниця В. А., 2023 |
Content type: | Conference Abstract |
Asub kollektsiooni(de)s: | Ⅶ Міжнародна науково-технічна конференція „Стан і перспективи харчової науки та промисловості“ (2023) |
Failid selles objektis:
Fail | Kirjeldus | Suurus | Formaat | |
---|---|---|---|---|
SPFSI_2023_Lialyk_A-Improvement_of_production_technology_25.pdf | 274,36 kB | Adobe PDF | Vaata/Ava | |
SPFSI_2023_Lialyk_A-Improvement_of_production_technology_25.djvu | 15,92 kB | DjVu | Vaata/Ava | |
SPFSI_2023_Lialyk_A-Improvement_of_production_technology_25__COVER.png | 383,63 kB | image/png | Vaata/Ava |
Kõik teosed on Dspaces autoriõiguste kaitse all.