Будь ласка, використовуйте цей ідентифікатор, щоб цитувати або посилатися на цей матеріал:
http://elartu.tntu.edu.ua/handle/lib/42182
Назва: | Напій з буряка ферментований як рецептурний інгредієнт борошняних виробів |
Інші назви: | Beet fermented drink as a recipe ingredient of flour products |
Автори: | Карпик, Галина Вікторівна Якшина, Н. А. Karpyk, H. V. Yakshyna, N. A. |
Приналежність: | Тернопільський національний технічний університет імені Івана Пулюя, Україна |
Бібліографічний опис: | Карпик Г. В. Напій з буряка ферментований як рецептурний інгредієнт борошняних виробів / Галина Вікторівна Карпик, Н. А. Якшина // Збірник матеріалів Ⅱ Міжнародної науково-технічної конференції „Якість води: біомедичні, технологічні, агропромислові і екологічні аспекти“, 24-25 травня 2023 року. — Т. : ФОП Паляниця В. А., 2023. — С. 61. — (Вода і харчова промисловість). |
Bibliographic description: | Karpyk H. V., Yakshyna N. A. (2023) Napii z buriaka fermentovanyi yak retsepturnyi inhrediient boroshnianykh vyrobiv [Beet fermented drink as a recipe ingredient of flour products]. Book of abstracts Ⅱ International Scientific and Technical Conference "Water quality: biomedical, technological, agroindustrial and environmental aspects" (Tern., 24-25 May 2023), pp. 61 [in Ukrainian]. |
Є частиною видання: | Збірник матеріалів Ⅱ Міжнародної науково-технічної конференції „Якість води: біомедичні, технологічні, агропромислові і екологічні аспекти“, 2023 Book of abstracts Ⅱ International Scientific and Technical Conference "Water quality: biomedical, technological, agroindustrial and environmental aspects", 2023 |
Конференція/захід: | Ⅱ Міжнародна науково-технічна конференція „Якість води: біомедичні, технологічні, агропромислові і екологічні аспекти“ |
Журнал/збірник: | Збірник матеріалів Ⅱ Міжнародної науково-технічної конференції „Якість води: біомедичні, технологічні, агропромислові і екологічні аспекти“ |
Дата публікації: | 24-тра-2023 |
Дата внесення: | 19-лип-2023 |
Видавництво: | ФОП Паляниця В. А. PE Palianytsia V. A., |
Місце видання, проведення: | Тернопіль Ternopil |
Часове охоплення: | 24-25 травня 2023 року 24-25 May 2023 |
УДК: | 664.661 |
Кількість сторінок: | 1 |
Діапазон сторінок: | 61 |
Початкова сторінка: | 61 |
Кінцева сторінка: | 61 |
URI (Уніфікований ідентифікатор ресурсу): | http://elartu.tntu.edu.ua/handle/lib/42182 |
ISBN: | 978-617-7875-61-0 |
Власник авторського права: | © Тернопільський національний технічний університет імені Івана Пулюя, 2023 © ФОП Паляниця В. А., 2023 |
Перелік літератури: | 1. Дослідження технологічних властивостей бурякового квасу для виготовлення хліба / Г.В. Карпик, М.Д. Кухтин, В.Р.Сельський та ін. Науковий вісник Львівського національного університету ветеринарної медицини та біотехнологій С.З. Гжицького, Т. 23, № 96, С. 3-7. |
References: | 1. Doslidzhennia tekhnolohichnykh vlastyvostei buriakovoho kvasu dlia vyhotovlennia khliba, H.V. Karpyk, M.D. Kukhtyn, V.R.Selskyi and other Naukovyi visnyk Lvivskoho natsionalnoho universytetu veterynarnoi medytsyny ta biotekhnolohii S.Z. Hzhytskoho, V. 23, No 96, P. 3-7. |
Тип вмісту: | Conference Abstract |
Розташовується у зібраннях: | IІ Міжнародна науково-технічна конференція „Якість води: біомедичні, технологічні, агропромислові і екологічні аспекти“ (2023) |
Файли цього матеріалу:
Файл | Опис | Розмір | Формат | |
---|---|---|---|---|
MNTK_2023_Karpyk_H_V-Beet_fermented_drink_as_a_recipe_61.pdf | 285,7 kB | Adobe PDF | Переглянути/відкрити | |
MNTK_2023_Karpyk_H_V-Beet_fermented_drink_as_a_recipe_61.djvu | 15,75 kB | DjVu | Переглянути/відкрити | |
MNTK_2023_Karpyk_H_V-Beet_fermented_drink_as_a_recipe_61__COVER.png | 453,76 kB | image/png | Переглянути/відкрити |
Усі матеріали в архіві електронних ресурсів захищені авторським правом, всі права збережені.