Por favor use este identificador para citas ou ligazóns a este item:
http://elartu.tntu.edu.ua/handle/lib/42182
Título: | Напій з буряка ферментований як рецептурний інгредієнт борошняних виробів |
Outros títulos: | Beet fermented drink as a recipe ingredient of flour products |
Authors: | Карпик, Галина Вікторівна Якшина, Н. А. Karpyk, H. V. Yakshyna, N. A. |
Affiliation: | Тернопільський національний технічний університет імені Івана Пулюя, Україна |
Bibliographic description (Ukraine): | Карпик Г. В. Напій з буряка ферментований як рецептурний інгредієнт борошняних виробів / Галина Вікторівна Карпик, Н. А. Якшина // Збірник матеріалів Ⅱ Міжнародної науково-технічної конференції „Якість води: біомедичні, технологічні, агропромислові і екологічні аспекти“, 24-25 травня 2023 року. — Т. : ФОП Паляниця В. А., 2023. — С. 61. — (Вода і харчова промисловість). |
Bibliographic description (International): | Karpyk H. V., Yakshyna N. A. (2023) Napii z buriaka fermentovanyi yak retsepturnyi inhrediient boroshnianykh vyrobiv [Beet fermented drink as a recipe ingredient of flour products]. Book of abstracts Ⅱ International Scientific and Technical Conference "Water quality: biomedical, technological, agroindustrial and environmental aspects" (Tern., 24-25 May 2023), pp. 61 [in Ukrainian]. |
Is part of: | Збірник матеріалів Ⅱ Міжнародної науково-технічної конференції „Якість води: біомедичні, технологічні, агропромислові і екологічні аспекти“, 2023 Book of abstracts Ⅱ International Scientific and Technical Conference "Water quality: biomedical, technological, agroindustrial and environmental aspects", 2023 |
Conference/Event: | Ⅱ Міжнародна науково-технічна конференція „Якість води: біомедичні, технологічні, агропромислові і екологічні аспекти“ |
Journal/Collection: | Збірник матеріалів Ⅱ Міжнародної науково-технічної конференції „Якість води: біомедичні, технологічні, агропромислові і екологічні аспекти“ |
Data de edición: | 24-May-2023 |
Date of entry: | 19-Jul-2023 |
Editor: | ФОП Паляниця В. А. PE Palianytsia V. A., |
Place of the edition/event: | Тернопіль Ternopil |
Temporal Coverage: | 24-25 травня 2023 року 24-25 May 2023 |
UDC: | 664.661 |
Number of pages: | 1 |
Page range: | 61 |
Start page: | 61 |
End page: | 61 |
URI: | http://elartu.tntu.edu.ua/handle/lib/42182 |
ISBN: | 978-617-7875-61-0 |
Copyright owner: | © Тернопільський національний технічний університет імені Івана Пулюя, 2023 © ФОП Паляниця В. А., 2023 |
References (Ukraine): | 1. Дослідження технологічних властивостей бурякового квасу для виготовлення хліба / Г.В. Карпик, М.Д. Кухтин, В.Р.Сельський та ін. Науковий вісник Львівського національного університету ветеринарної медицини та біотехнологій С.З. Гжицького, Т. 23, № 96, С. 3-7. |
References (International): | 1. Doslidzhennia tekhnolohichnykh vlastyvostei buriakovoho kvasu dlia vyhotovlennia khliba, H.V. Karpyk, M.D. Kukhtyn, V.R.Selskyi and other Naukovyi visnyk Lvivskoho natsionalnoho universytetu veterynarnoi medytsyny ta biotekhnolohii S.Z. Hzhytskoho, V. 23, No 96, P. 3-7. |
Content type: | Conference Abstract |
Aparece nas Coleccións | IІ Міжнародна науково-технічна конференція „Якість води: біомедичні, технологічні, агропромислові і екологічні аспекти“ (2023) |
Arquivos neste item
Arquivo | Descrición | Tamaño | Formato | |
---|---|---|---|---|
MNTK_2023_Karpyk_H_V-Beet_fermented_drink_as_a_recipe_61.pdf | 285,7 kB | Adobe PDF | Ver/abrir | |
MNTK_2023_Karpyk_H_V-Beet_fermented_drink_as_a_recipe_61.djvu | 15,75 kB | DjVu | Ver/abrir | |
MNTK_2023_Karpyk_H_V-Beet_fermented_drink_as_a_recipe_61__COVER.png | 453,76 kB | image/png | Ver/abrir |
Todos os documentos en Dspace estan protexidos por copyright, con todos os dereitos reservados