Empreu aquest identificador per citar o enllaçar aquest ítem: http://elartu.tntu.edu.ua/handle/lib/42182

Títol: Напій з буряка ферментований як рецептурний інгредієнт борошняних виробів
Altres títols: Beet fermented drink as a recipe ingredient of flour products
Autor: Карпик, Галина Вікторівна
Якшина, Н. А.
Karpyk, H. V.
Yakshyna, N. A.
Affiliation: Тернопільський національний технічний університет імені Івана Пулюя, Україна
Bibliographic description (Ukraine): Карпик Г. В. Напій з буряка ферментований як рецептурний інгредієнт борошняних виробів / Галина Вікторівна Карпик, Н. А. Якшина // Збірник матеріалів Ⅱ Міжнародної науково-технічної конференції „Якість води: біомедичні, технологічні, агропромислові і екологічні аспекти“, 24-25 травня 2023 року. — Т. : ФОП Паляниця В. А., 2023. — С. 61. — (Вода і харчова промисловість).
Bibliographic description (International): Karpyk H. V., Yakshyna N. A. (2023) Napii z buriaka fermentovanyi yak retsepturnyi inhrediient boroshnianykh vyrobiv [Beet fermented drink as a recipe ingredient of flour products]. Book of abstracts Ⅱ International Scientific and Technical Conference "Water quality: biomedical, technological, agroindustrial and environmental aspects" (Tern., 24-25 May 2023), pp. 61 [in Ukrainian].
Is part of: Збірник матеріалів Ⅱ Міжнародної науково-технічної конференції „Якість води: біомедичні, технологічні, агропромислові і екологічні аспекти“, 2023
Book of abstracts Ⅱ International Scientific and Technical Conference "Water quality: biomedical, technological, agroindustrial and environmental aspects", 2023
Conference/Event: Ⅱ Міжнародна науково-технічна конференція „Якість води: біомедичні, технологічні, агропромислові і екологічні аспекти“
Journal/Collection: Збірник матеріалів Ⅱ Міжнародної науково-технічної конференції „Якість води: біомедичні, технологічні, агропромислові і екологічні аспекти“
Data de publicació: 24-de -2023
Date of entry: 19-de -2023
Editorial: ФОП Паляниця В. А.
PE Palianytsia V. A.,
Place of the edition/event: Тернопіль
Ternopil
Temporal Coverage: 24-25 травня 2023 року
24-25 May 2023
UDC: 664.661
Number of pages: 1
Page range: 61
Start page: 61
End page: 61
URI: http://elartu.tntu.edu.ua/handle/lib/42182
ISBN: 978-617-7875-61-0
Copyright owner: © Тернопільський національний технічний університет імені Івана Пулюя, 2023
© ФОП Паляниця В. А., 2023
References (Ukraine): 1. Дослідження технологічних властивостей бурякового квасу для виготовлення хліба / Г.В. Карпик, М.Д. Кухтин, В.Р.Сельський та ін. Науковий вісник Львівського національного університету ветеринарної медицини та біотехнологій С.З. Гжицького, Т. 23, № 96, С. 3-7.
References (International): 1. Doslidzhennia tekhnolohichnykh vlastyvostei buriakovoho kvasu dlia vyhotovlennia khliba, H.V. Karpyk, M.D. Kukhtyn, V.R.Selskyi and other Naukovyi visnyk Lvivskoho natsionalnoho universytetu veterynarnoi medytsyny ta biotekhnolohii S.Z. Hzhytskoho, V. 23, No 96, P. 3-7.
Content type: Conference Abstract
Apareix a les col·leccions:IІ Міжнародна науково-технічна конференція „Якість води: біомедичні, технологічні, агропромислові і екологічні аспекти“ (2023)



Els ítems de DSpace es troben protegits per copyright, amb tots els drets reservats, sempre i quan no s’indiqui el contrari.