このアイテムの引用には次の識別子を使用してください:
http://elartu.tntu.edu.ua/handle/lib/42182
タイトル: | Напій з буряка ферментований як рецептурний інгредієнт борошняних виробів |
その他のタイトル: | Beet fermented drink as a recipe ingredient of flour products |
著者: | Карпик, Галина Вікторівна Якшина, Н. А. Karpyk, H. V. Yakshyna, N. A. |
Affiliation: | Тернопільський національний технічний університет імені Івана Пулюя, Україна |
Bibliographic description (Ukraine): | Карпик Г. В. Напій з буряка ферментований як рецептурний інгредієнт борошняних виробів / Галина Вікторівна Карпик, Н. А. Якшина // Збірник матеріалів Ⅱ Міжнародної науково-технічної конференції „Якість води: біомедичні, технологічні, агропромислові і екологічні аспекти“, 24-25 травня 2023 року. — Т. : ФОП Паляниця В. А., 2023. — С. 61. — (Вода і харчова промисловість). |
Bibliographic description (International): | Karpyk H. V., Yakshyna N. A. (2023) Napii z buriaka fermentovanyi yak retsepturnyi inhrediient boroshnianykh vyrobiv [Beet fermented drink as a recipe ingredient of flour products]. Book of abstracts Ⅱ International Scientific and Technical Conference "Water quality: biomedical, technological, agroindustrial and environmental aspects" (Tern., 24-25 May 2023), pp. 61 [in Ukrainian]. |
Is part of: | Збірник матеріалів Ⅱ Міжнародної науково-технічної конференції „Якість води: біомедичні, технологічні, агропромислові і екологічні аспекти“, 2023 Book of abstracts Ⅱ International Scientific and Technical Conference "Water quality: biomedical, technological, agroindustrial and environmental aspects", 2023 |
Conference/Event: | Ⅱ Міжнародна науково-технічна конференція „Якість води: біомедичні, технологічні, агропромислові і екологічні аспекти“ |
Journal/Collection: | Збірник матеріалів Ⅱ Міжнародної науково-технічної конференції „Якість води: біомедичні, технологічні, агропромислові і екологічні аспекти“ |
発行日: | 24-5月-2023 |
Date of entry: | 19-7月-2023 |
出版者: | ФОП Паляниця В. А. PE Palianytsia V. A., |
Place of the edition/event: | Тернопіль Ternopil |
Temporal Coverage: | 24-25 травня 2023 року 24-25 May 2023 |
UDC: | 664.661 |
Number of pages: | 1 |
Page range: | 61 |
Start page: | 61 |
End page: | 61 |
URI: | http://elartu.tntu.edu.ua/handle/lib/42182 |
ISBN: | 978-617-7875-61-0 |
Copyright owner: | © Тернопільський національний технічний університет імені Івана Пулюя, 2023 © ФОП Паляниця В. А., 2023 |
References (Ukraine): | 1. Дослідження технологічних властивостей бурякового квасу для виготовлення хліба / Г.В. Карпик, М.Д. Кухтин, В.Р.Сельський та ін. Науковий вісник Львівського національного університету ветеринарної медицини та біотехнологій С.З. Гжицького, Т. 23, № 96, С. 3-7. |
References (International): | 1. Doslidzhennia tekhnolohichnykh vlastyvostei buriakovoho kvasu dlia vyhotovlennia khliba, H.V. Karpyk, M.D. Kukhtyn, V.R.Selskyi and other Naukovyi visnyk Lvivskoho natsionalnoho universytetu veterynarnoi medytsyny ta biotekhnolohii S.Z. Hzhytskoho, V. 23, No 96, P. 3-7. |
Content type: | Conference Abstract |
出現コレクション: | IІ Міжнародна науково-технічна конференція „Якість води: біомедичні, технологічні, агропромислові і екологічні аспекти“ (2023) |
このアイテムのファイル:
ファイル | 記述 | サイズ | フォーマット | |
---|---|---|---|---|
MNTK_2023_Karpyk_H_V-Beet_fermented_drink_as_a_recipe_61.pdf | 285,7 kB | Adobe PDF | 見る/開く | |
MNTK_2023_Karpyk_H_V-Beet_fermented_drink_as_a_recipe_61.djvu | 15,75 kB | DjVu | 見る/開く | |
MNTK_2023_Karpyk_H_V-Beet_fermented_drink_as_a_recipe_61__COVER.png | 453,76 kB | image/png | 見る/開く |
このリポジトリに保管されているアイテムはすべて著作権により保護されています。