Будь ласка, використовуйте цей ідентифікатор, щоб цитувати або посилатися на цей матеріал:
http://elartu.tntu.edu.ua/handle/lib/42182
Повний запис метаданих
Поле DC | Значення | Мова |
---|---|---|
dc.contributor.author | Карпик, Галина Вікторівна | |
dc.contributor.author | Якшина, Н. А. | |
dc.contributor.author | Karpyk, H. V. | |
dc.contributor.author | Yakshyna, N. A. | |
dc.coverage.temporal | 24-25 травня 2023 року | |
dc.coverage.temporal | 24-25 May 2023 | |
dc.date.accessioned | 2023-07-19T06:38:11Z | - |
dc.date.available | 2023-07-19T06:38:11Z | - |
dc.date.created | 2023-05-24 | |
dc.date.issued | 2023-05-24 | |
dc.identifier.citation | Карпик Г. В. Напій з буряка ферментований як рецептурний інгредієнт борошняних виробів / Галина Вікторівна Карпик, Н. А. Якшина // Збірник матеріалів Ⅱ Міжнародної науково-технічної конференції „Якість води: біомедичні, технологічні, агропромислові і екологічні аспекти“, 24-25 травня 2023 року. — Т. : ФОП Паляниця В. А., 2023. — С. 61. — (Вода і харчова промисловість). | |
dc.identifier.isbn | 978-617-7875-61-0 | |
dc.identifier.uri | http://elartu.tntu.edu.ua/handle/lib/42182 | - |
dc.format.extent | 61 | |
dc.language.iso | uk | |
dc.publisher | ФОП Паляниця В. А. | |
dc.publisher | PE Palianytsia V. A., | |
dc.relation.ispartof | Збірник матеріалів Ⅱ Міжнародної науково-технічної конференції „Якість води: біомедичні, технологічні, агропромислові і екологічні аспекти“, 2023 | |
dc.relation.ispartof | Book of abstracts Ⅱ International Scientific and Technical Conference "Water quality: biomedical, technological, agroindustrial and environmental aspects", 2023 | |
dc.title | Напій з буряка ферментований як рецептурний інгредієнт борошняних виробів | |
dc.title.alternative | Beet fermented drink as a recipe ingredient of flour products | |
dc.type | Conference Abstract | |
dc.rights.holder | © Тернопільський національний технічний університет імені Івана Пулюя, 2023 | |
dc.rights.holder | © ФОП Паляниця В. А., 2023 | |
dc.coverage.placename | Тернопіль | |
dc.coverage.placename | Ternopil | |
dc.format.pages | 1 | |
dc.subject.udc | 664.661 | |
dc.relation.references | 1. Дослідження технологічних властивостей бурякового квасу для виготовлення хліба / Г.В. Карпик, М.Д. Кухтин, В.Р.Сельський та ін. Науковий вісник Львівського національного університету ветеринарної медицини та біотехнологій С.З. Гжицького, Т. 23, № 96, С. 3-7. | |
dc.relation.referencesen | 1. Doslidzhennia tekhnolohichnykh vlastyvostei buriakovoho kvasu dlia vyhotovlennia khliba, H.V. Karpyk, M.D. Kukhtyn, V.R.Selskyi and other Naukovyi visnyk Lvivskoho natsionalnoho universytetu veterynarnoi medytsyny ta biotekhnolohii S.Z. Hzhytskoho, V. 23, No 96, P. 3-7. | |
dc.identifier.citationen | Karpyk H. V., Yakshyna N. A. (2023) Napii z buriaka fermentovanyi yak retsepturnyi inhrediient boroshnianykh vyrobiv [Beet fermented drink as a recipe ingredient of flour products]. Book of abstracts Ⅱ International Scientific and Technical Conference "Water quality: biomedical, technological, agroindustrial and environmental aspects" (Tern., 24-25 May 2023), pp. 61 [in Ukrainian]. | |
dc.contributor.affiliation | Тернопільський національний технічний університет імені Івана Пулюя, Україна | |
dc.citation.journalTitle | Збірник матеріалів Ⅱ Міжнародної науково-технічної конференції „Якість води: біомедичні, технологічні, агропромислові і екологічні аспекти“ | |
dc.citation.spage | 61 | |
dc.citation.epage | 61 | |
dc.citation.conference | Ⅱ Міжнародна науково-технічна конференція „Якість води: біомедичні, технологічні, агропромислові і екологічні аспекти“ | |
Розташовується у зібраннях: | IІ Міжнародна науково-технічна конференція „Якість води: біомедичні, технологічні, агропромислові і екологічні аспекти“ (2023) |
Файли цього матеріалу:
Файл | Опис | Розмір | Формат | |
---|---|---|---|---|
MNTK_2023_Karpyk_H_V-Beet_fermented_drink_as_a_recipe_61.pdf | 285,7 kB | Adobe PDF | Переглянути/відкрити | |
MNTK_2023_Karpyk_H_V-Beet_fermented_drink_as_a_recipe_61.djvu | 15,75 kB | DjVu | Переглянути/відкрити | |
MNTK_2023_Karpyk_H_V-Beet_fermented_drink_as_a_recipe_61__COVER.png | 453,76 kB | image/png | Переглянути/відкрити |
Усі матеріали в архіві електронних ресурсів захищені авторським правом, всі права збережені.