Link lub cytat. http://elartu.tntu.edu.ua/handle/lib/41393

ชื่อเรื่อง: Формування якості житнього хліба
ชื่อเรื่องอื่นๆ: Formation of the quality of rye bread
ผู้แต่ง: Кравченюк, Р.
Kravcheniuk, R.
Affiliation: Тернопільський національний технічний університет імені Івана Пулюя
Ternopil Ivan Puluj National Technical University
Bibliographic description (Ukraine): Кравченюк Р. Формування якості житнього хліба / Кравченюк Р. // Ⅵ Міжнародна студентська науково-технічна конференція „Природничі та гуманітарні науки. Актуальні питання“, 27-28 квітня 2023. — Т. : ТНТУ, 2023. — С. 63. — (Виробництво та технології).
Bibliographic description (International): Kravcheniuk R. (2023) Formuvannia yakosti zhytnoho khliba [Formation of the quality of rye bread]. Ⅵ International Student Scientific and Technical Conference "Natural Sciences and Humanities. Topical issues" (Tern., 27-28 April 2023), pp. 63 [in Ukrainian].
Is part of: Матеріали Ⅵ Міжнародної студентської науково-технічної конференції „Природничі та гуманітарні науки. Актуальні питання“, 2023
Proceedings of the Ⅵ International Student Scientific and Technical Conference "Natural Sciences and Humanities. Topical issues", 2023
Journal/Collection: Матеріали Ⅵ Міжнародної студентської науково-технічної конференції „Природничі та гуманітарні науки. Актуальні питання“
วันที่เผยแพร่: 27-เมษ-2023
Date of entry: 10-มิถ-2023
สำนักพิมพ์: ТНТУ
TNTU
Place of the edition/event: Тернопіль
Ternopil
Temporal Coverage: 27-28 квітня 2023
27-28 April 2023
Supervisor: Кравченюк, Х. Ю.
Kravcheniuk, K. Y.
UDC: 664
คำสำคัญ: дріжджі
закваска
борошно
yeast
sourdough
flour
Number of pages: 1
Page range: 63
Start page: 63
End page: 63
URI: http://elartu.tntu.edu.ua/handle/lib/41393
Copyright owner: © Тернопільський національний технічний університет імені Івана Пулюя, 2023
Content type: Conference Abstract
ปรากฏในกลุ่มข้อมูล:Ⅵ Міжнародна студентська науково-технічна конференція „Природничі та гуманітарні науки. Актуальні питання“ (2023)

แฟ้มในรายการข้อมูลนี้:
แฟ้ม รายละเอียด ขนาดรูปแบบ 
063.pdf325,18 kBAdobe PDFดู/เปิด
063.djvu19,11 kBDjVuดู/เปิด
063__COVER.png386,58 kBimage/pngดู/เปิด


รายการทั้งหมดในระบบคิดีได้รับการคุ้มครองลิขสิทธิ์ มีการสงวนสิทธิ์เว้นแต่ที่ระบุไว้เป็นอื่น