Будь ласка, використовуйте цей ідентифікатор, щоб цитувати або посилатися на цей матеріал: http://elartu.tntu.edu.ua/handle/lib/41393

Tytuł: Формування якості житнього хліба
Inne tytuły: Formation of the quality of rye bread
Authors: Кравченюк, Р.
Kravcheniuk, R.
Affiliation: Тернопільський національний технічний університет імені Івана Пулюя
Ternopil Ivan Puluj National Technical University
Bibliographic description (Ukraine): Кравченюк Р. Формування якості житнього хліба / Кравченюк Р. // Ⅵ Міжнародна студентська науково-технічна конференція „Природничі та гуманітарні науки. Актуальні питання“, 27-28 квітня 2023. — Т. : ТНТУ, 2023. — С. 63. — (Виробництво та технології).
Bibliographic description (International): Kravcheniuk R. (2023) Formuvannia yakosti zhytnoho khliba [Formation of the quality of rye bread]. Ⅵ International Student Scientific and Technical Conference "Natural Sciences and Humanities. Topical issues" (Tern., 27-28 April 2023), pp. 63 [in Ukrainian].
Część publikacji: Матеріали Ⅵ Міжнародної студентської науково-технічної конференції „Природничі та гуманітарні науки. Актуальні питання“, 2023
Proceedings of the Ⅵ International Student Scientific and Technical Conference "Natural Sciences and Humanities. Topical issues", 2023
Journal/kolekcja: Матеріали Ⅵ Міжнародної студентської науково-технічної конференції „Природничі та гуманітарні науки. Актуальні питання“
Data wydania: 27-kwi-2023
Date of entry: 10-cze-2023
Wydawca: ТНТУ
TNTU
Place edycja: Тернопіль
Ternopil
Zakresu czasowego: 27-28 квітня 2023
27-28 April 2023
Promotor: Кравченюк, Х. Ю.
Kravcheniuk, K. Y.
UDC: 664
Słowa kluczowe: дріжджі
закваска
борошно
yeast
sourdough
flour
Strony: 1
Zakres stron: 63
Główna strona: 63
Strona końcowa: 63
URI: http://elartu.tntu.edu.ua/handle/lib/41393
Właściciel praw autorskich: © Тернопільський національний технічний університет імені Івана Пулюя, 2023
Typ zawartości: Conference Abstract
Występuje w kolekcjach:Ⅵ Міжнародна студентська науково-технічна конференція „Природничі та гуманітарні науки. Актуальні питання“ (2023)

Pliki tej pozycji:
Plik Opis WielkośćFormat 
063.pdf325,18 kBAdobe PDFPrzeglądanie/Otwarcie
063.djvu19,11 kBDjVuPrzeglądanie/Otwarcie
063__COVER.png386,58 kBimage/pngPrzeglądanie/Otwarcie


Pozycje DSpace są chronione prawami autorskimi