Utilizza questo identificativo per citare o creare un link a questo documento: http://elartu.tntu.edu.ua/handle/lib/41393

Título : Формування якості житнього хліба
Otros títulos : Formation of the quality of rye bread
Autor : Кравченюк, Р.
Kravcheniuk, R.
Affiliation: Тернопільський національний технічний університет імені Івана Пулюя
Ternopil Ivan Puluj National Technical University
Bibliographic description (Ukraine): Кравченюк Р. Формування якості житнього хліба / Кравченюк Р. // Ⅵ Міжнародна студентська науково-технічна конференція „Природничі та гуманітарні науки. Актуальні питання“, 27-28 квітня 2023. — Т. : ТНТУ, 2023. — С. 63. — (Виробництво та технології).
Bibliographic description (International): Kravcheniuk R. (2023) Formuvannia yakosti zhytnoho khliba [Formation of the quality of rye bread]. Ⅵ International Student Scientific and Technical Conference "Natural Sciences and Humanities. Topical issues" (Tern., 27-28 April 2023), pp. 63 [in Ukrainian].
Is part of: Матеріали Ⅵ Міжнародної студентської науково-технічної конференції „Природничі та гуманітарні науки. Актуальні питання“, 2023
Proceedings of the Ⅵ International Student Scientific and Technical Conference "Natural Sciences and Humanities. Topical issues", 2023
Journal/Collection: Матеріали Ⅵ Міжнародної студентської науково-технічної конференції „Природничі та гуманітарні науки. Актуальні питання“
Fecha de publicación : 27-abr-2023
Date of entry: 10-jun-2023
Editorial : ТНТУ
TNTU
Place of the edition/event: Тернопіль
Ternopil
Temporal Coverage: 27-28 квітня 2023
27-28 April 2023
Supervisor: Кравченюк, Х. Ю.
Kravcheniuk, K. Y.
UDC: 664
Palabras clave : дріжджі
закваска
борошно
yeast
sourdough
flour
Number of pages: 1
Page range: 63
Start page: 63
End page: 63
URI : http://elartu.tntu.edu.ua/handle/lib/41393
Copyright owner: © Тернопільський національний технічний університет імені Івана Пулюя, 2023
Content type: Conference Abstract
Aparece en las colecciones: Ⅵ Міжнародна студентська науково-технічна конференція „Природничі та гуманітарні науки. Актуальні питання“ (2023)

Ficheros en este ítem:
Fichero Descripción Tamaño Formato  
063.pdf325,18 kBAdobe PDFVisualizar/Abrir
063.djvu19,11 kBDjVuVisualizar/Abrir
063__COVER.png386,58 kBimage/pngVisualizar/Abrir


Los ítems de DSpace están protegidos por copyright, con todos los derechos reservados, a menos que se indique lo contrario.