Будь ласка, використовуйте цей ідентифікатор, щоб цитувати або посилатися на цей матеріал: http://elartu.tntu.edu.ua/handle/lib/41393

Назва: Формування якості житнього хліба
Інші назви: Formation of the quality of rye bread
Автори: Кравченюк, Р.
Kravcheniuk, R.
Приналежність: Тернопільський національний технічний університет імені Івана Пулюя
Ternopil Ivan Puluj National Technical University
Бібліографічний опис: Кравченюк Р. Формування якості житнього хліба / Кравченюк Р. // Ⅵ Міжнародна студентська науково-технічна конференція „Природничі та гуманітарні науки. Актуальні питання“, 27-28 квітня 2023. — Т. : ТНТУ, 2023. — С. 63. — (Виробництво та технології).
Bibliographic description: Kravcheniuk R. (2023) Formuvannia yakosti zhytnoho khliba [Formation of the quality of rye bread]. Ⅵ International Student Scientific and Technical Conference "Natural Sciences and Humanities. Topical issues" (Tern., 27-28 April 2023), pp. 63 [in Ukrainian].
Є частиною видання: Матеріали Ⅵ Міжнародної студентської науково-технічної конференції „Природничі та гуманітарні науки. Актуальні питання“, 2023
Proceedings of the Ⅵ International Student Scientific and Technical Conference "Natural Sciences and Humanities. Topical issues", 2023
Журнал/збірник: Матеріали Ⅵ Міжнародної студентської науково-технічної конференції „Природничі та гуманітарні науки. Актуальні питання“
Дата публікації: 27-кві-2023
Дата внесення: 10-чер-2023
Видавництво: ТНТУ
TNTU
Місце видання, проведення: Тернопіль
Ternopil
Часове охоплення: 27-28 квітня 2023
27-28 April 2023
Науковий керівник: Кравченюк, Х. Ю.
Kravcheniuk, K. Y.
УДК: 664
Теми: дріжджі
закваска
борошно
yeast
sourdough
flour
Кількість сторінок: 1
Діапазон сторінок: 63
Початкова сторінка: 63
Кінцева сторінка: 63
URI (Уніфікований ідентифікатор ресурсу): http://elartu.tntu.edu.ua/handle/lib/41393
Власник авторського права: © Тернопільський національний технічний університет імені Івана Пулюя, 2023
Тип вмісту: Conference Abstract
Розташовується у зібраннях:Ⅵ Міжнародна студентська науково-технічна конференція „Природничі та гуманітарні науки. Актуальні питання“ (2023)

Файли цього матеріалу:
Файл Опис РозмірФормат 
063.pdf325,18 kBAdobe PDFПереглянути/відкрити
063.djvu19,11 kBDjVuПереглянути/відкрити
063__COVER.png386,58 kBimage/pngПереглянути/відкрити


Усі матеріали в архіві електронних ресурсів захищені авторським правом, всі права збережені.