Моля, използвайте този идентификатор за цитиране или линк към този публикация: http://elartu.tntu.edu.ua/handle/lib/41393

Заглавие: Формування якості житнього хліба
Други Заглавия: Formation of the quality of rye bread
Автори: Кравченюк, Р.
Kravcheniuk, R.
Affiliation: Тернопільський національний технічний університет імені Івана Пулюя
Ternopil Ivan Puluj National Technical University
Bibliographic description (Ukraine): Кравченюк Р. Формування якості житнього хліба / Кравченюк Р. // Ⅵ Міжнародна студентська науково-технічна конференція „Природничі та гуманітарні науки. Актуальні питання“, 27-28 квітня 2023. — Т. : ТНТУ, 2023. — С. 63. — (Виробництво та технології).
Bibliographic description (International): Kravcheniuk R. (2023) Formuvannia yakosti zhytnoho khliba [Formation of the quality of rye bread]. Ⅵ International Student Scientific and Technical Conference "Natural Sciences and Humanities. Topical issues" (Tern., 27-28 April 2023), pp. 63 [in Ukrainian].
Is part of: Матеріали Ⅵ Міжнародної студентської науково-технічної конференції „Природничі та гуманітарні науки. Актуальні питання“, 2023
Proceedings of the Ⅵ International Student Scientific and Technical Conference "Natural Sciences and Humanities. Topical issues", 2023
Journal/Collection: Матеріали Ⅵ Міжнародної студентської науково-технічної конференції „Природничі та гуманітарні науки. Актуальні питання“
Дата на Публикуване: 27-Апр-2023
Date of entry: 10-Юни-2023
Издател: ТНТУ
TNTU
Place of the edition/event: Тернопіль
Ternopil
Temporal Coverage: 27-28 квітня 2023
27-28 April 2023
Supervisor: Кравченюк, Х. Ю.
Kravcheniuk, K. Y.
UDC: 664
Ключови Думи: дріжджі
закваска
борошно
yeast
sourdough
flour
Number of pages: 1
Page range: 63
Start page: 63
End page: 63
URI: http://elartu.tntu.edu.ua/handle/lib/41393
Copyright owner: © Тернопільський національний технічний університет імені Івана Пулюя, 2023
Content type: Conference Abstract
Показва се в Колекции:Ⅵ Міжнародна студентська науково-технічна конференція „Природничі та гуманітарні науки. Актуальні питання“ (2023)

Файлове в Този Публикация:
Файл Описание РазмерФормат 
063.pdf325,18 kBAdobe PDFИзглед/Отваряне
063.djvu19,11 kBDjVuИзглед/Отваряне
063__COVER.png386,58 kBimage/pngИзглед/Отваряне


Публикацияте в DSpace са защитени с авторско право, с всички права запазени, освен ако не е указно друго.