Utilizza questo identificativo per citare o creare un link a questo documento:
http://elartu.tntu.edu.ua/handle/lib/38938
Titolo: | Особливості технології виготовлення та оцінка властивостей майонезу пониженої жирності без додавання яєчних продуктів |
Titoli alternativi: | Features of the technology and estimation of properties of low-fat egg-free mayonnaise |
Autori: | Сачко, А. В. Губський, С. М. Sachko, A. Gubsky, S. |
Affiliation: | Чернівецький національний університет імені Юрія Федьковича, Чернівці, Україна Харківський біотехнологічний університет, Харків, Україна |
Bibliographic description (Ukraine): | Сачко А. В. Особливості технології виготовлення та оцінка властивостей майонезу пониженої жирності без додавання яєчних продуктів / А. В. Сачко, С. М. Губський // Збірник тез доповідей Ⅵ Міжнародної науково-технічної конференції „Стан і перспективи харчової науки та промисловості“, 22-23 вересня 2022 року. — Т. : ФОП Паляниця В. А., 2022. — С. 15–16. — (Інноваційні технології виробництва харчових продуктів). |
Bibliographic description (International): | Sachko A., Gubsky S. (2022) Osoblyvosti tekhnolohii vyhotovlennia ta otsinka vlastyvostei maionezu ponyzhenoi zhyrnosti bez dodavannia yaiechnykh produktiv [Features of the technology and estimation of properties of low-fat egg-free mayonnaise]. Book of abstracts Ⅵ International Scientific and Technical Conference "Status and prospects of food science and industry" (Tern, 22-23 September 2022), pp. 15-16 [in Ukrainian]. |
Is part of: | Збірник тез доповідей Ⅵ Міжнародної науково-технічної конференції „Стан і перспективи харчової науки та промисловості“, 2022 Book of abstracts Ⅵ International Scientific and Technical Conference "Status and prospects of food science and industry", 2022 |
Conference/Event: | Ⅵ Міжнародна науково-технічна конференція „Стан і перспективи харчової науки та промисловості“ |
Journal/Collection: | Збірник тез доповідей Ⅵ Міжнародної науково-технічної конференції „Стан і перспективи харчової науки та промисловості“ |
Data: | 22-set-2022 |
Date of entry: | 19-ott-2022 |
Editore: | ФОП Паляниця В. А. PE Palianytsia V. A. |
Place of the edition/event: | Тернопіль Ternopil |
Temporal Coverage: | 22-23 вересня 2022 року 22-23 September 2022 |
UDC: | 641.887.5 |
Number of pages: | 2 |
Page range: | 15-16 |
Start page: | 15 |
End page: | 16 |
URI: | http://elartu.tntu.edu.ua/handle/lib/38938 |
ISBN: | 978-617-7875-41-2 |
Copyright owner: | © Тернопільський національний технічний університет імені Івана Пулюя, 2022 © ФОП Паляниця В. А., 2022 |
Content type: | Conference Abstract |
È visualizzato nelle collezioni: | Ⅵ Міжнародна науково-технічна конференція „Стан і перспективи харчової науки та промисловості“ (2022) |
File in questo documento:
File | Descrizione | Dimensioni | Formato | |
---|---|---|---|---|
SPFSI_2022_Sachko_A-Features_of_the_technology_15-16.pdf | 454,75 kB | Adobe PDF | Visualizza/apri | |
SPFSI_2022_Sachko_A-Features_of_the_technology_15-16.djvu | 60,16 kB | DjVu | Visualizza/apri | |
SPFSI_2022_Sachko_A-Features_of_the_technology_15-16__COVER.png | 435,1 kB | image/png | Visualizza/apri |
Tutti i documenti archiviati in DSpace sono protetti da copyright. Tutti i diritti riservati.