Будь ласка, використовуйте цей ідентифікатор, щоб цитувати або посилатися на цей матеріал: http://elartu.tntu.edu.ua/handle/lib/38938

Повний запис метаданих
Поле DCЗначенняМова
dc.contributor.authorСачко, А. В.
dc.contributor.authorГубський, С. М.
dc.contributor.authorSachko, A.
dc.contributor.authorGubsky, S.
dc.coverage.temporal22-23 вересня 2022 року
dc.coverage.temporal22-23 September 2022
dc.date.accessioned2022-10-19T11:25:48Z-
dc.date.available2022-10-19T11:25:48Z-
dc.date.created2022-09-22
dc.date.issued2022-09-22
dc.identifier.citationСачко А. В. Особливості технології виготовлення та оцінка властивостей майонезу пониженої жирності без додавання яєчних продуктів / А. В. Сачко, С. М. Губський // Збірник тез доповідей Ⅵ Міжнародної науково-технічної конференції „Стан і перспективи харчової науки та промисловості“, 22-23 вересня 2022 року. — Т. : ФОП Паляниця В. А., 2022. — С. 15–16. — (Інноваційні технології виробництва харчових продуктів).
dc.identifier.isbn978-617-7875-41-2
dc.identifier.urihttp://elartu.tntu.edu.ua/handle/lib/38938-
dc.format.extent15-16
dc.language.isouk
dc.publisherФОП Паляниця В. А.
dc.publisherPE Palianytsia V. A.
dc.relation.ispartofЗбірник тез доповідей Ⅵ Міжнародної науково-технічної конференції „Стан і перспективи харчової науки та промисловості“, 2022
dc.relation.ispartofBook of abstracts Ⅵ International Scientific and Technical Conference "Status and prospects of food science and industry", 2022
dc.titleОсобливості технології виготовлення та оцінка властивостей майонезу пониженої жирності без додавання яєчних продуктів
dc.title.alternativeFeatures of the technology and estimation of properties of low-fat egg-free mayonnaise
dc.typeConference Abstract
dc.rights.holder© Тернопільський національний технічний університет імені Івана Пулюя, 2022
dc.rights.holder© ФОП Паляниця В. А., 2022
dc.coverage.placenameТернопіль
dc.coverage.placenameTernopil
dc.format.pages2
dc.subject.udc641.887.5
dc.identifier.citationenSachko A., Gubsky S. (2022) Osoblyvosti tekhnolohii vyhotovlennia ta otsinka vlastyvostei maionezu ponyzhenoi zhyrnosti bez dodavannia yaiechnykh produktiv [Features of the technology and estimation of properties of low-fat egg-free mayonnaise]. Book of abstracts Ⅵ International Scientific and Technical Conference "Status and prospects of food science and industry" (Tern, 22-23 September 2022), pp. 15-16 [in Ukrainian].
dc.contributor.affiliationЧернівецький національний університет імені Юрія Федьковича, Чернівці, Україна
dc.contributor.affiliationХарківський біотехнологічний університет, Харків, Україна
dc.citation.journalTitleЗбірник тез доповідей Ⅵ Міжнародної науково-технічної конференції „Стан і перспективи харчової науки та промисловості“
dc.citation.spage15
dc.citation.epage16
dc.citation.conferenceⅥ Міжнародна науково-технічна конференція „Стан і перспективи харчової науки та промисловості“
Розташовується у зібраннях:Ⅵ Міжнародна науково-технічна конференція „Стан і перспективи харчової науки та промисловості“ (2022)



Усі матеріали в архіві електронних ресурсів захищені авторським правом, всі права збережені.