Будь ласка, використовуйте цей ідентифікатор, щоб цитувати або посилатися на цей матеріал:
http://elartu.tntu.edu.ua/handle/lib/38938
Повний запис метаданих
Поле DC | Значення | Мова |
---|---|---|
dc.contributor.author | Сачко, А. В. | |
dc.contributor.author | Губський, С. М. | |
dc.contributor.author | Sachko, A. | |
dc.contributor.author | Gubsky, S. | |
dc.coverage.temporal | 22-23 вересня 2022 року | |
dc.coverage.temporal | 22-23 September 2022 | |
dc.date.accessioned | 2022-10-19T11:25:48Z | - |
dc.date.available | 2022-10-19T11:25:48Z | - |
dc.date.created | 2022-09-22 | |
dc.date.issued | 2022-09-22 | |
dc.identifier.citation | Сачко А. В. Особливості технології виготовлення та оцінка властивостей майонезу пониженої жирності без додавання яєчних продуктів / А. В. Сачко, С. М. Губський // Збірник тез доповідей Ⅵ Міжнародної науково-технічної конференції „Стан і перспективи харчової науки та промисловості“, 22-23 вересня 2022 року. — Т. : ФОП Паляниця В. А., 2022. — С. 15–16. — (Інноваційні технології виробництва харчових продуктів). | |
dc.identifier.isbn | 978-617-7875-41-2 | |
dc.identifier.uri | http://elartu.tntu.edu.ua/handle/lib/38938 | - |
dc.format.extent | 15-16 | |
dc.language.iso | uk | |
dc.publisher | ФОП Паляниця В. А. | |
dc.publisher | PE Palianytsia V. A. | |
dc.relation.ispartof | Збірник тез доповідей Ⅵ Міжнародної науково-технічної конференції „Стан і перспективи харчової науки та промисловості“, 2022 | |
dc.relation.ispartof | Book of abstracts Ⅵ International Scientific and Technical Conference "Status and prospects of food science and industry", 2022 | |
dc.title | Особливості технології виготовлення та оцінка властивостей майонезу пониженої жирності без додавання яєчних продуктів | |
dc.title.alternative | Features of the technology and estimation of properties of low-fat egg-free mayonnaise | |
dc.type | Conference Abstract | |
dc.rights.holder | © Тернопільський національний технічний університет імені Івана Пулюя, 2022 | |
dc.rights.holder | © ФОП Паляниця В. А., 2022 | |
dc.coverage.placename | Тернопіль | |
dc.coverage.placename | Ternopil | |
dc.format.pages | 2 | |
dc.subject.udc | 641.887.5 | |
dc.identifier.citationen | Sachko A., Gubsky S. (2022) Osoblyvosti tekhnolohii vyhotovlennia ta otsinka vlastyvostei maionezu ponyzhenoi zhyrnosti bez dodavannia yaiechnykh produktiv [Features of the technology and estimation of properties of low-fat egg-free mayonnaise]. Book of abstracts Ⅵ International Scientific and Technical Conference "Status and prospects of food science and industry" (Tern, 22-23 September 2022), pp. 15-16 [in Ukrainian]. | |
dc.contributor.affiliation | Чернівецький національний університет імені Юрія Федьковича, Чернівці, Україна | |
dc.contributor.affiliation | Харківський біотехнологічний університет, Харків, Україна | |
dc.citation.journalTitle | Збірник тез доповідей Ⅵ Міжнародної науково-технічної конференції „Стан і перспективи харчової науки та промисловості“ | |
dc.citation.spage | 15 | |
dc.citation.epage | 16 | |
dc.citation.conference | Ⅵ Міжнародна науково-технічна конференція „Стан і перспективи харчової науки та промисловості“ | |
Розташовується у зібраннях: | Ⅵ Міжнародна науково-технічна конференція „Стан і перспективи харчової науки та промисловості“ (2022) |
Файли цього матеріалу:
Файл | Опис | Розмір | Формат | |
---|---|---|---|---|
SPFSI_2022_Sachko_A-Features_of_the_technology_15-16.pdf | 454,75 kB | Adobe PDF | Переглянути/відкрити | |
SPFSI_2022_Sachko_A-Features_of_the_technology_15-16.djvu | 60,16 kB | DjVu | Переглянути/відкрити | |
SPFSI_2022_Sachko_A-Features_of_the_technology_15-16__COVER.png | 435,1 kB | image/png | Переглянути/відкрити |
Усі матеріали в архіві електронних ресурсів захищені авторським правом, всі права збережені.