Bitte benutzen Sie diese Kennung, um auf die Ressource zu verweisen:
http://elartu.tntu.edu.ua/handle/lib/38938
Langanzeige der Metadaten
| DC Element | Wert | Sprache |
|---|---|---|
| dc.contributor.author | Сачко, А. В. | |
| dc.contributor.author | Губський, С. М. | |
| dc.contributor.author | Sachko, A. | |
| dc.contributor.author | Gubsky, S. | |
| dc.coverage.temporal | 22-23 вересня 2022 року | |
| dc.coverage.temporal | 22-23 September 2022 | |
| dc.date.accessioned | 2022-10-19T11:25:48Z | - |
| dc.date.available | 2022-10-19T11:25:48Z | - |
| dc.date.created | 2022-09-22 | |
| dc.date.issued | 2022-09-22 | |
| dc.identifier.citation | Сачко А. В. Особливості технології виготовлення та оцінка властивостей майонезу пониженої жирності без додавання яєчних продуктів / А. В. Сачко, С. М. Губський // Збірник тез доповідей Ⅵ Міжнародної науково-технічної конференції „Стан і перспективи харчової науки та промисловості“, 22-23 вересня 2022 року. — Т. : ФОП Паляниця В. А., 2022. — С. 15–16. — (Інноваційні технології виробництва харчових продуктів). | |
| dc.identifier.isbn | 978-617-7875-41-2 | |
| dc.identifier.uri | http://elartu.tntu.edu.ua/handle/lib/38938 | - |
| dc.format.extent | 15-16 | |
| dc.language.iso | uk | |
| dc.publisher | ФОП Паляниця В. А. | |
| dc.publisher | PE Palianytsia V. A. | |
| dc.relation.ispartof | Збірник тез доповідей Ⅵ Міжнародної науково-технічної конференції „Стан і перспективи харчової науки та промисловості“, 2022 | |
| dc.relation.ispartof | Book of abstracts Ⅵ International Scientific and Technical Conference "Status and prospects of food science and industry", 2022 | |
| dc.title | Особливості технології виготовлення та оцінка властивостей майонезу пониженої жирності без додавання яєчних продуктів | |
| dc.title.alternative | Features of the technology and estimation of properties of low-fat egg-free mayonnaise | |
| dc.type | Conference Abstract | |
| dc.rights.holder | © Тернопільський національний технічний університет імені Івана Пулюя, 2022 | |
| dc.rights.holder | © ФОП Паляниця В. А., 2022 | |
| dc.coverage.placename | Тернопіль | |
| dc.coverage.placename | Ternopil | |
| dc.format.pages | 2 | |
| dc.subject.udc | 641.887.5 | |
| dc.identifier.citationen | Sachko A., Gubsky S. (2022) Osoblyvosti tekhnolohii vyhotovlennia ta otsinka vlastyvostei maionezu ponyzhenoi zhyrnosti bez dodavannia yaiechnykh produktiv [Features of the technology and estimation of properties of low-fat egg-free mayonnaise]. Book of abstracts Ⅵ International Scientific and Technical Conference "Status and prospects of food science and industry" (Tern, 22-23 September 2022), pp. 15-16 [in Ukrainian]. | |
| dc.contributor.affiliation | Чернівецький національний університет імені Юрія Федьковича, Чернівці, Україна | |
| dc.contributor.affiliation | Харківський біотехнологічний університет, Харків, Україна | |
| dc.citation.journalTitle | Збірник тез доповідей Ⅵ Міжнародної науково-технічної конференції „Стан і перспективи харчової науки та промисловості“ | |
| dc.citation.spage | 15 | |
| dc.citation.epage | 16 | |
| dc.citation.conference | Ⅵ Міжнародна науково-технічна конференція „Стан і перспективи харчової науки та промисловості“ | |
| Enthalten in den Sammlungen: | Ⅵ Міжнародна науково-технічна конференція „Стан і перспективи харчової науки та промисловості“ (2022) | |
Dateien zu dieser Ressource:
| Datei | Beschreibung | Größe | Format | |
|---|---|---|---|---|
| SPFSI_2022_Sachko_A-Features_of_the_technology_15-16.pdf | 454,75 kB | Adobe PDF | Öffnen/Anzeigen | |
| SPFSI_2022_Sachko_A-Features_of_the_technology_15-16.djvu | 60,16 kB | DjVu | Öffnen/Anzeigen | |
| SPFSI_2022_Sachko_A-Features_of_the_technology_15-16__COVER.png | 435,1 kB | image/png | Öffnen/Anzeigen |
Alle Ressourcen in diesem Repository sind urheberrechtlich geschützt, soweit nicht anderweitig angezeigt.