Статистика

Відвідувань загалом

Переглядів
Особливості технології виготовлення та оцінка властивостей майонезу пониженої жирності без додавання яєчних продуктів 126

Всього відвідувань на місяць

січня 2024 лютого 2024 березня 2024 квітня 2024 травня 2024 червня 2024 липня 2024
Особливості технології виготовлення та оцінка властивостей майонезу пониженої жирності без додавання яєчних продуктів 49 1 1 3 2 3 0

Звантажень файлу

Переглядів
SPFSI_2022_Sachko_A-Features_of_the_technology_15-16.pdf 47
SPFSI_2022_Sachko_A-Features_of_the_technology_15-16__COVER.png 13
SPFSI_2022_Sachko_A-Features_of_the_technology_15-16.djvu 12

Найбільше переглядів за країнами

Переглядів
United States 103
Ireland 3
Germany 1

Найбільше переглядів за містами

Переглядів
San Ramon 27
Louisville 14
Mountain View 13
Dublin 3
Ann Arbor 1
Ashburn 1
Modesto 1
San Mateo 1