Статистика

Відвідувань загалом

Переглядів
Особливості технології виготовлення та оцінка властивостей майонезу пониженої жирності без додавання яєчних продуктів 206

Всього відвідувань на місяць

січня 2025 лютого 2025 березня 2025 квітня 2025 травня 2025 червня 2025 липня 2025
Особливості технології виготовлення та оцінка властивостей майонезу пониженої жирності без додавання яєчних продуктів 7 8 2 2 2 7 0

Звантажень файлу

Переглядів
SPFSI_2022_Sachko_A-Features_of_the_technology_15-16.pdf 73
SPFSI_2022_Sachko_A-Features_of_the_technology_15-16.djvu 26
SPFSI_2022_Sachko_A-Features_of_the_technology_15-16__COVER.png 14

Найбільше переглядів за країнами

Переглядів
United States 150
Belgium 10
Ireland 6
Australia 3
China 3
Japan 3
Canada 2
United Kingdom 2
India 2
Germany 1

Найбільше переглядів за містами

Переглядів
San Ramon 27
Mountain View 23
Louisville 19
San Mateo 7
Menlo Park 6
Dublin 3
Jackson 3
New York 3
Downers Grove 2
Shanghai 2