Статистика

Общо Посещения

Посещения
Особливості технології виготовлення та оцінка властивостей майонезу пониженої жирності без додавання яєчних продуктів 126

Общо Посещения за Месец

Януари 2024 Февруари 2024 Март 2024 Април 2024 Май 2024 Юни 2024 Юли 2024
Особливості технології виготовлення та оцінка властивостей майонезу пониженої жирності без додавання яєчних продуктів 49 1 1 3 2 3 0

Изтеглени Файлове

Посещения
SPFSI_2022_Sachko_A-Features_of_the_technology_15-16.pdf 47
SPFSI_2022_Sachko_A-Features_of_the_technology_15-16__COVER.png 13
SPFSI_2022_Sachko_A-Features_of_the_technology_15-16.djvu 12

Посещения по Страна

Посещения
United States 103
Ireland 3
Germany 1

Посещения по Град

Посещения
San Ramon 27
Louisville 14
Mountain View 13
Dublin 3
Ann Arbor 1
Ashburn 1
Modesto 1
San Mateo 1