Статистика

Відвідувань загалом

Переглядів
Особливості технології виготовлення та оцінка властивостей майонезу пониженої жирності без додавання яєчних продуктів 226

Всього відвідувань на місяць

квітня 2025 травня 2025 червня 2025 липня 2025 серпня 2025 вересня 2025 жовтня 2025
Особливості технології виготовлення та оцінка властивостей майонезу пониженої жирності без додавання яєчних продуктів 2 2 7 0 7 13 0

Звантажень файлу

Переглядів
SPFSI_2022_Sachko_A-Features_of_the_technology_15-16.pdf 75
SPFSI_2022_Sachko_A-Features_of_the_technology_15-16.djvu 26
SPFSI_2022_Sachko_A-Features_of_the_technology_15-16__COVER.png 14

Найбільше переглядів за країнами

Переглядів
United States 160
China 13
Belgium 10
Ireland 6
Australia 3
Japan 3
Canada 2
United Kingdom 2
India 2
Germany 1

Найбільше переглядів за містами

Переглядів
San Ramon 27
Mountain View 23
Louisville 19
San Mateo 7
Menlo Park 6
Dublin 3
Jackson 3
New York 3
Shanghai 3
Ashburn 2