閲覧統計

総閲覧数

件数
Особливості технології виготовлення та оцінка властивостей майонезу пониженої жирності без додавання яєчних продуктів 226

月別閲覧数

4月 2025 5月 2025 6月 2025 7月 2025 8月 2025 9月 2025 10月 2025
Особливості технології виготовлення та оцінка властивостей майонезу пониженої жирності без додавання яєчних продуктів 2 2 7 0 7 13 0

ファイルダウンロード数

件数
SPFSI_2022_Sachko_A-Features_of_the_technology_15-16.pdf 75
SPFSI_2022_Sachko_A-Features_of_the_technology_15-16.djvu 26
SPFSI_2022_Sachko_A-Features_of_the_technology_15-16__COVER.png 14

国別閲覧数

件数
アメリカ合衆国 160
中華人民共和国 13
ベルギー 10
アイルランド 6
オーストラリア 3
日本 3
カナダ 2
イギリス 2
インド 2
ドイツ 1

都市別閲覧数

件数
San Ramon 27
Mountain View 23
Louisville 19
San Mateo 7
Menlo Park 6
Dublin 3
Jackson 3
New York 3
Shanghai 3
Ashburn 2