Будь ласка, використовуйте цей ідентифікатор, щоб цитувати або посилатися на цей матеріал:
http://elartu.tntu.edu.ua/handle/lib/38938
Назва: | Особливості технології виготовлення та оцінка властивостей майонезу пониженої жирності без додавання яєчних продуктів |
Інші назви: | Features of the technology and estimation of properties of low-fat egg-free mayonnaise |
Автори: | Сачко, А. В. Губський, С. М. Sachko, A. Gubsky, S. |
Приналежність: | Чернівецький національний університет імені Юрія Федьковича, Чернівці, Україна Харківський біотехнологічний університет, Харків, Україна |
Бібліографічний опис: | Сачко А. В. Особливості технології виготовлення та оцінка властивостей майонезу пониженої жирності без додавання яєчних продуктів / А. В. Сачко, С. М. Губський // Збірник тез доповідей Ⅵ Міжнародної науково-технічної конференції „Стан і перспективи харчової науки та промисловості“, 22-23 вересня 2022 року. — Т. : ФОП Паляниця В. А., 2022. — С. 15–16. — (Інноваційні технології виробництва харчових продуктів). |
Bibliographic description: | Sachko A., Gubsky S. (2022) Osoblyvosti tekhnolohii vyhotovlennia ta otsinka vlastyvostei maionezu ponyzhenoi zhyrnosti bez dodavannia yaiechnykh produktiv [Features of the technology and estimation of properties of low-fat egg-free mayonnaise]. Book of abstracts Ⅵ International Scientific and Technical Conference "Status and prospects of food science and industry" (Tern, 22-23 September 2022), pp. 15-16 [in Ukrainian]. |
Є частиною видання: | Збірник тез доповідей Ⅵ Міжнародної науково-технічної конференції „Стан і перспективи харчової науки та промисловості“, 2022 Book of abstracts Ⅵ International Scientific and Technical Conference "Status and prospects of food science and industry", 2022 |
Конференція/захід: | Ⅵ Міжнародна науково-технічна конференція „Стан і перспективи харчової науки та промисловості“ |
Журнал/збірник: | Збірник тез доповідей Ⅵ Міжнародної науково-технічної конференції „Стан і перспективи харчової науки та промисловості“ |
Дата публікації: | 22-вер-2022 |
Дата внесення: | 19-жов-2022 |
Видавництво: | ФОП Паляниця В. А. PE Palianytsia V. A. |
Місце видання, проведення: | Тернопіль Ternopil |
Часове охоплення: | 22-23 вересня 2022 року 22-23 September 2022 |
УДК: | 641.887.5 |
Кількість сторінок: | 2 |
Діапазон сторінок: | 15-16 |
Початкова сторінка: | 15 |
Кінцева сторінка: | 16 |
URI (Уніфікований ідентифікатор ресурсу): | http://elartu.tntu.edu.ua/handle/lib/38938 |
ISBN: | 978-617-7875-41-2 |
Власник авторського права: | © Тернопільський національний технічний університет імені Івана Пулюя, 2022 © ФОП Паляниця В. А., 2022 |
Тип вмісту: | Conference Abstract |
Розташовується у зібраннях: | Ⅵ Міжнародна науково-технічна конференція „Стан і перспективи харчової науки та промисловості“ (2022) |
Файли цього матеріалу:
Файл | Опис | Розмір | Формат | |
---|---|---|---|---|
SPFSI_2022_Sachko_A-Features_of_the_technology_15-16.pdf | 454,75 kB | Adobe PDF | Переглянути/відкрити | |
SPFSI_2022_Sachko_A-Features_of_the_technology_15-16.djvu | 60,16 kB | DjVu | Переглянути/відкрити | |
SPFSI_2022_Sachko_A-Features_of_the_technology_15-16__COVER.png | 435,1 kB | image/png | Переглянути/відкрити |
Усі матеріали в архіві електронних ресурсів захищені авторським правом, всі права збережені.