Utilizza questo identificativo per citare o creare un link a questo documento: http://elartu.tntu.edu.ua/handle/lib/36579

Tytuł: Підвищення харчової цінності здобних виробів
Inne tytuły: Increasing the nutritional value of buttery pastries
Authors: Карпик, Галина Вікторівна
Степанко, І. І.
Karpyk, H.
Stepanko, I.
Affiliation: Тернопільський національний технічний університет імені Івана Пулюя, Україна
Bibliographic description (Ukraine): Карпик Г. В. Підвищення харчової цінності здобних виробів / Галина Вікторівна Карпик, І. І. Степанко // Збірник тез доповідей Ⅹ Міжнародної науково-практичної конференції молодих учених та студентів „Актуальні задачі сучасних технологій“, 24-25 листопада 2021 року. — Т. : ФОП Паляниця В. А., 2021. — Том Ⅱ. — С. 52. — (Фундаментальні проблеми харчових біо- та нанотехнологій).
Bibliographic description (International): Karpyk H., Stepanko I. (2021) Pidvyshchennia kharchovoi tsinnosti zdobnykh vyrobiv [Increasing the nutritional value of buttery pastries]. Book of abstracts of the Ⅹ International scientific and practical conference of young researchers and students "Current issues in modern technologies" (Tern., 24-25 November 2021), vol. Ⅱ, pp. 52 [in Ukrainian].
Część publikacji: Збірник тез доповідей Ⅹ Міжнародної науково-практичної конференції молодих учених та студентів „Актуальні задачі сучасних технологій“ (2), 2021
Book of abstracts of the Ⅹ International scientific and practical conference of young researchers and students "Current issues in modern technologies" (2), 2021
Konferencja/wydarzenie: Ⅹ Міжнародна науково-практична конференція молодих учених та студентів „Актуальні задачі сучасних технологій“
Journal/kolekcja: Збірник тез доповідей Ⅹ Міжнародної науково-практичної конференції молодих учених та студентів „Актуальні задачі сучасних технологій“
Tom: 
Data wydania: 24-lis-2021
Date of entry: 21-gru-2021
Wydawca: ФОП Паляниця В. А.
PE Palianytsia V. A.
Place edycja: Тернопіль
Ternopil
Zakresu czasowego: 24-25 листопада 2021 року
24-25 November 2021
UDC: 664.661
Strony: 1
Zakres stron: 52
Główna strona: 52
Strona końcowa: 52
URI: http://elartu.tntu.edu.ua/handle/lib/36579
ISBN: 978-617-7875-26-9
Właściciel praw autorskich: © Тернопільський національний технічний університет імені Івана Пулюя, 2021
Typ zawartości: Conference Abstract
Występuje w kolekcjach:X Міжнародна науково-практична конференція молодих учених та студентів „Актуальні задачі сучасних технологій“ (2021)



Pozycje DSpace są chronione prawami autorskimi