Utilizza questo identificativo per citare o creare un link a questo documento:
http://elartu.tntu.edu.ua/handle/lib/36579
Tytuł: | Підвищення харчової цінності здобних виробів |
Inne tytuły: | Increasing the nutritional value of buttery pastries |
Authors: | Карпик, Галина Вікторівна Степанко, І. І. Karpyk, H. Stepanko, I. |
Affiliation: | Тернопільський національний технічний університет імені Івана Пулюя, Україна |
Bibliographic description (Ukraine): | Карпик Г. В. Підвищення харчової цінності здобних виробів / Галина Вікторівна Карпик, І. І. Степанко // Збірник тез доповідей Ⅹ Міжнародної науково-практичної конференції молодих учених та студентів „Актуальні задачі сучасних технологій“, 24-25 листопада 2021 року. — Т. : ФОП Паляниця В. А., 2021. — Том Ⅱ. — С. 52. — (Фундаментальні проблеми харчових біо- та нанотехнологій). |
Bibliographic description (International): | Karpyk H., Stepanko I. (2021) Pidvyshchennia kharchovoi tsinnosti zdobnykh vyrobiv [Increasing the nutritional value of buttery pastries]. Book of abstracts of the Ⅹ International scientific and practical conference of young researchers and students "Current issues in modern technologies" (Tern., 24-25 November 2021), vol. Ⅱ, pp. 52 [in Ukrainian]. |
Część publikacji: | Збірник тез доповідей Ⅹ Міжнародної науково-практичної конференції молодих учених та студентів „Актуальні задачі сучасних технологій“ (2), 2021 Book of abstracts of the Ⅹ International scientific and practical conference of young researchers and students "Current issues in modern technologies" (2), 2021 |
Konferencja/wydarzenie: | Ⅹ Міжнародна науково-практична конференція молодих учених та студентів „Актуальні задачі сучасних технологій“ |
Journal/kolekcja: | Збірник тез доповідей Ⅹ Міжнародної науково-практичної конференції молодих учених та студентів „Актуальні задачі сучасних технологій“ |
Tom: | Ⅱ |
Data wydania: | 24-lis-2021 |
Date of entry: | 21-gru-2021 |
Wydawca: | ФОП Паляниця В. А. PE Palianytsia V. A. |
Place edycja: | Тернопіль Ternopil |
Zakresu czasowego: | 24-25 листопада 2021 року 24-25 November 2021 |
UDC: | 664.661 |
Strony: | 1 |
Zakres stron: | 52 |
Główna strona: | 52 |
Strona końcowa: | 52 |
URI: | http://elartu.tntu.edu.ua/handle/lib/36579 |
ISBN: | 978-617-7875-26-9 |
Właściciel praw autorskich: | © Тернопільський національний технічний університет імені Івана Пулюя, 2021 |
Typ zawartości: | Conference Abstract |
Występuje w kolekcjach: | X Міжнародна науково-практична конференція молодих учених та студентів „Актуальні задачі сучасних технологій“ (2021) |
Pliki tej pozycji:
Plik | Opis | Wielkość | Format | |
---|---|---|---|---|
MNPK_2021v2_Karpyk_H-Increasing_the_nutritional_value_52.pdf | 262,24 kB | Adobe PDF | Przeglądanie/Otwarcie | |
MNPK_2021v2_Karpyk_H-Increasing_the_nutritional_value_52.djvu | 17,93 kB | DjVu | Przeglądanie/Otwarcie | |
MNPK_2021v2_Karpyk_H-Increasing_the_nutritional_value_52__COVER.png | 481,79 kB | image/png | Przeglądanie/Otwarcie |
Pozycje DSpace są chronione prawami autorskimi