Будь ласка, використовуйте цей ідентифікатор, щоб цитувати або посилатися на цей матеріал: http://elartu.tntu.edu.ua/handle/lib/36579

Назва: Підвищення харчової цінності здобних виробів
Інші назви: Increasing the nutritional value of buttery pastries
Автори: Карпик, Галина Вікторівна
Степанко, І. І.
Karpyk, H.
Stepanko, I.
Приналежність: Тернопільський національний технічний університет імені Івана Пулюя, Україна
Бібліографічний опис: Карпик Г. В. Підвищення харчової цінності здобних виробів / Галина Вікторівна Карпик, І. І. Степанко // Збірник тез доповідей Ⅹ Міжнародної науково-практичної конференції молодих учених та студентів „Актуальні задачі сучасних технологій“, 24-25 листопада 2021 року. — Т. : ФОП Паляниця В. А., 2021. — Том Ⅱ. — С. 52. — (Фундаментальні проблеми харчових біо- та нанотехнологій).
Bibliographic description: Karpyk H., Stepanko I. (2021) Pidvyshchennia kharchovoi tsinnosti zdobnykh vyrobiv [Increasing the nutritional value of buttery pastries]. Book of abstracts of the Ⅹ International scientific and practical conference of young researchers and students "Current issues in modern technologies" (Tern., 24-25 November 2021), vol. Ⅱ, pp. 52 [in Ukrainian].
Є частиною видання: Збірник тез доповідей Ⅹ Міжнародної науково-практичної конференції молодих учених та студентів „Актуальні задачі сучасних технологій“ (2), 2021
Book of abstracts of the Ⅹ International scientific and practical conference of young researchers and students "Current issues in modern technologies" (2), 2021
Конференція/захід: Ⅹ Міжнародна науково-практична конференція молодих учених та студентів „Актуальні задачі сучасних технологій“
Журнал/збірник: Збірник тез доповідей Ⅹ Міжнародної науково-практичної конференції молодих учених та студентів „Актуальні задачі сучасних технологій“
Том: 
Дата публікації: 24-лис-2021
Дата внесення: 21-гру-2021
Видавництво: ФОП Паляниця В. А.
PE Palianytsia V. A.
Місце видання, проведення: Тернопіль
Ternopil
Часове охоплення: 24-25 листопада 2021 року
24-25 November 2021
УДК: 664.661
Кількість сторінок: 1
Діапазон сторінок: 52
Початкова сторінка: 52
Кінцева сторінка: 52
URI (Уніфікований ідентифікатор ресурсу): http://elartu.tntu.edu.ua/handle/lib/36579
ISBN: 978-617-7875-26-9
Власник авторського права: © Тернопільський національний технічний університет імені Івана Пулюя, 2021
Тип вмісту: Conference Abstract
Розташовується у зібраннях:X Міжнародна науково-практична конференція молодих учених та студентів „Актуальні задачі сучасних технологій“ (2021)



Усі матеріали в архіві електронних ресурсів захищені авторським правом, всі права збережені.