このアイテムの引用には次の識別子を使用してください:
http://elartu.tntu.edu.ua/handle/lib/36579
| タイトル: | Підвищення харчової цінності здобних виробів |
| その他のタイトル: | Increasing the nutritional value of buttery pastries |
| 著者: | Карпик, Галина Вікторівна Степанко, І. І. Karpyk, H. Stepanko, I. |
| Affiliation: | Тернопільський національний технічний університет імені Івана Пулюя, Україна |
| Bibliographic description (Ukraine): | Карпик Г. В. Підвищення харчової цінності здобних виробів / Галина Вікторівна Карпик, І. І. Степанко // Збірник тез доповідей Ⅹ Міжнародної науково-практичної конференції молодих учених та студентів „Актуальні задачі сучасних технологій“, 24-25 листопада 2021 року. — Т. : ФОП Паляниця В. А., 2021. — Том Ⅱ. — С. 52. — (Фундаментальні проблеми харчових біо- та нанотехнологій). |
| Bibliographic description (International): | Karpyk H., Stepanko I. (2021) Pidvyshchennia kharchovoi tsinnosti zdobnykh vyrobiv [Increasing the nutritional value of buttery pastries]. Book of abstracts of the Ⅹ International scientific and practical conference of young researchers and students "Current issues in modern technologies" (Tern., 24-25 November 2021), vol. Ⅱ, pp. 52 [in Ukrainian]. |
| Is part of: | Збірник тез доповідей Ⅹ Міжнародної науково-практичної конференції молодих учених та студентів „Актуальні задачі сучасних технологій“ (2), 2021 Book of abstracts of the Ⅹ International scientific and practical conference of young researchers and students "Current issues in modern technologies" (2), 2021 |
| Conference/Event: | Ⅹ Міжнародна науково-практична конференція молодих учених та студентів „Актуальні задачі сучасних технологій“ |
| Journal/Collection: | Збірник тез доповідей Ⅹ Міжнародної науково-практичної конференції молодих учених та студентів „Актуальні задачі сучасних технологій“ |
| Volume: | Ⅱ |
| 発行日: | 24-11月-2021 |
| Date of entry: | 21-12月-2021 |
| 出版者: | ФОП Паляниця В. А. PE Palianytsia V. A. |
| Place of the edition/event: | Тернопіль Ternopil |
| Temporal Coverage: | 24-25 листопада 2021 року 24-25 November 2021 |
| UDC: | 664.661 |
| Number of pages: | 1 |
| Page range: | 52 |
| Start page: | 52 |
| End page: | 52 |
| URI: | http://elartu.tntu.edu.ua/handle/lib/36579 |
| ISBN: | 978-617-7875-26-9 |
| Copyright owner: | © Тернопільський національний технічний університет імені Івана Пулюя, 2021 |
| Content type: | Conference Abstract |
| 出現コレクション: | X Міжнародна науково-практична конференція молодих учених та студентів „Актуальні задачі сучасних технологій“ (2021) |
このアイテムのファイル:
| ファイル | 記述 | サイズ | フォーマット | |
|---|---|---|---|---|
| MNPK_2021v2_Karpyk_H-Increasing_the_nutritional_value_52.pdf | 262,24 kB | Adobe PDF | 見る/開く | |
| MNPK_2021v2_Karpyk_H-Increasing_the_nutritional_value_52.djvu | 17,93 kB | DjVu | 見る/開く | |
| MNPK_2021v2_Karpyk_H-Increasing_the_nutritional_value_52__COVER.png | 481,79 kB | image/png | 見る/開く |
このリポジトリに保管されているアイテムはすべて著作権により保護されています。