Utilize este identificador para referenciar este registo: http://elartu.tntu.edu.ua/handle/lib/36579

Título : Підвищення харчової цінності здобних виробів
Otros títulos : Increasing the nutritional value of buttery pastries
Autor : Карпик, Галина Вікторівна
Степанко, І. І.
Karpyk, H.
Stepanko, I.
Affiliation: Тернопільський національний технічний університет імені Івана Пулюя, Україна
Bibliographic description (Ukraine): Карпик Г. В. Підвищення харчової цінності здобних виробів / Галина Вікторівна Карпик, І. І. Степанко // Збірник тез доповідей Ⅹ Міжнародної науково-практичної конференції молодих учених та студентів „Актуальні задачі сучасних технологій“, 24-25 листопада 2021 року. — Т. : ФОП Паляниця В. А., 2021. — Том Ⅱ. — С. 52. — (Фундаментальні проблеми харчових біо- та нанотехнологій).
Bibliographic description (International): Karpyk H., Stepanko I. (2021) Pidvyshchennia kharchovoi tsinnosti zdobnykh vyrobiv [Increasing the nutritional value of buttery pastries]. Book of abstracts of the Ⅹ International scientific and practical conference of young researchers and students "Current issues in modern technologies" (Tern., 24-25 November 2021), vol. Ⅱ, pp. 52 [in Ukrainian].
Is part of: Збірник тез доповідей Ⅹ Міжнародної науково-практичної конференції молодих учених та студентів „Актуальні задачі сучасних технологій“ (2), 2021
Book of abstracts of the Ⅹ International scientific and practical conference of young researchers and students "Current issues in modern technologies" (2), 2021
Conference/Event: Ⅹ Міжнародна науково-практична конференція молодих учених та студентів „Актуальні задачі сучасних технологій“
Journal/Collection: Збірник тез доповідей Ⅹ Міжнародної науково-практичної конференції молодих учених та студентів „Актуальні задачі сучасних технологій“
Volume: 
Fecha de publicación : 24-nov-2021
Date of entry: 21-dic-2021
Editorial : ФОП Паляниця В. А.
PE Palianytsia V. A.
Place of the edition/event: Тернопіль
Ternopil
Temporal Coverage: 24-25 листопада 2021 року
24-25 November 2021
UDC: 664.661
Number of pages: 1
Page range: 52
Start page: 52
End page: 52
URI : http://elartu.tntu.edu.ua/handle/lib/36579
ISBN : 978-617-7875-26-9
Copyright owner: © Тернопільський національний технічний університет імені Івана Пулюя, 2021
Content type: Conference Abstract
Aparece en las colecciones: X Міжнародна науково-практична конференція молодих учених та студентів „Актуальні задачі сучасних технологій“ (2021)



Los ítems de DSpace están protegidos por copyright, con todos los derechos reservados, a menos que se indique lo contrario.