Por favor use este identificador para citas ou ligazóns a este item:
http://elartu.tntu.edu.ua/handle/lib/36579
Pealkiri: | Підвищення харчової цінності здобних виробів |
Teised pealkirjad: | Increasing the nutritional value of buttery pastries |
Autor: | Карпик, Галина Вікторівна Степанко, І. І. Karpyk, H. Stepanko, I. |
Affiliation: | Тернопільський національний технічний університет імені Івана Пулюя, Україна |
Bibliographic description (Ukraine): | Карпик Г. В. Підвищення харчової цінності здобних виробів / Галина Вікторівна Карпик, І. І. Степанко // Збірник тез доповідей Ⅹ Міжнародної науково-практичної конференції молодих учених та студентів „Актуальні задачі сучасних технологій“, 24-25 листопада 2021 року. — Т. : ФОП Паляниця В. А., 2021. — Том Ⅱ. — С. 52. — (Фундаментальні проблеми харчових біо- та нанотехнологій). |
Bibliographic description (International): | Karpyk H., Stepanko I. (2021) Pidvyshchennia kharchovoi tsinnosti zdobnykh vyrobiv [Increasing the nutritional value of buttery pastries]. Book of abstracts of the Ⅹ International scientific and practical conference of young researchers and students "Current issues in modern technologies" (Tern., 24-25 November 2021), vol. Ⅱ, pp. 52 [in Ukrainian]. |
Is part of: | Збірник тез доповідей Ⅹ Міжнародної науково-практичної конференції молодих учених та студентів „Актуальні задачі сучасних технологій“ (2), 2021 Book of abstracts of the Ⅹ International scientific and practical conference of young researchers and students "Current issues in modern technologies" (2), 2021 |
Conference/Event: | Ⅹ Міжнародна науково-практична конференція молодих учених та студентів „Актуальні задачі сучасних технологій“ |
Journal/Collection: | Збірник тез доповідей Ⅹ Міжнародної науково-практичної конференції молодих учених та студентів „Актуальні задачі сучасних технологій“ |
Volume: | Ⅱ |
Ilmumisaasta: | 24-nov-2021 |
Date of entry: | 21-det-2021 |
Kirjastaja: | ФОП Паляниця В. А. PE Palianytsia V. A. |
Place of the edition/event: | Тернопіль Ternopil |
Temporal Coverage: | 24-25 листопада 2021 року 24-25 November 2021 |
UDC: | 664.661 |
Number of pages: | 1 |
Page range: | 52 |
Start page: | 52 |
End page: | 52 |
URI: | http://elartu.tntu.edu.ua/handle/lib/36579 |
ISBN: | 978-617-7875-26-9 |
Copyright owner: | © Тернопільський національний технічний університет імені Івана Пулюя, 2021 |
Content type: | Conference Abstract |
Asub kollektsiooni(de)s: | X Міжнародна науково-практична конференція молодих учених та студентів „Актуальні задачі сучасних технологій“ (2021) |
Failid selles objektis:
Fail | Kirjeldus | Suurus | Formaat | |
---|---|---|---|---|
MNPK_2021v2_Karpyk_H-Increasing_the_nutritional_value_52.pdf | 262,24 kB | Adobe PDF | Vaata/Ava | |
MNPK_2021v2_Karpyk_H-Increasing_the_nutritional_value_52.djvu | 17,93 kB | DjVu | Vaata/Ava | |
MNPK_2021v2_Karpyk_H-Increasing_the_nutritional_value_52__COVER.png | 481,79 kB | image/png | Vaata/Ava |
Kõik teosed on Dspaces autoriõiguste kaitse all.