Veuillez utiliser cette adresse pour citer ce document : http://elartu.tntu.edu.ua/handle/lib/35453

Tytuł: Вивчення впливу кількості води в безглютеновому тісті
Inne tytuły: Study of the influence amount of water in gluten-free dough
Authors: Тонкевич, Т.
Лісовська, Т.
Tonkevych, T.
Lisovska, T.
Affiliation: Тернопільський національний технічний університет імені Івана Пулюя, Україна
Bibliographic description (Ukraine): Тонкевич Т. Вивчення впливу кількості води в безглютеновому тісті / Т. Тонкевич, Т. Лісовська // Тези доповідей Ⅰ Міжнародної науково-технічної конференції „Якість води: біомедичні, технологічні, агропромислові і екологічні аспекти“, 20-21 травня 2021 року. — Т. : ФОП Паляниця В. А., 2021. — С. 47. — (Вода і харчова промисловість).
Bibliographic description (International): Tonkevych T., Lisovska T. (2021) Vyvchennia vplyvu kilkosti vody v bezghliutenovomu tisti [Study of the influence amount of water in gluten-free dough]. Book of abstracts of the Ⅰ International Scientific and Technical Conference "Water quality: biomedical, technological, agro-industrial and environmental aspects" (Tern., 20-21 May 2021), pp. 47 [in Ukrainian].
Część publikacji: Тези доповідей Ⅰ Міжнародної науково-технічної конференції „Якість води: біомедичні, технологічні, агропромислові і екологічні аспекти“, 2021
Book of abstracts of the Ⅰ International Scientific and Technical Conference "Water quality: biomedical, technological, agro-industrial and environmental aspects", 2021
Konferencja/wydarzenie: Ⅰ Міжнародна науково-технічна конференція „Якість води: біомедичні, технологічні, агропромислові і екологічні аспекти“
Journal/kolekcja: Тези доповідей Ⅰ Міжнародної науково-технічної конференції „Якість води: біомедичні, технологічні, агропромислові і екологічні аспекти“
Data wydania: 20-maj-2021
Date of entry: 23-cze-2021
Wydawca: ФОП Паляниця В. А.
PE Palianytsia V. A.
Place edycja: Тернопіль
Ternopil
Zakresu czasowego: 20-21 травня 2021 року
20-21 May 2021
UDC: 664.641.4
Strony: 1
Zakres stron: 47
Główna strona: 47
Strona końcowa: 47
URI: http://elartu.tntu.edu.ua/handle/lib/35453
ISBN: 978-617-7875-17-7
Właściciel praw autorskich: © Тернопільський національний технічний університет імені Івана Пулюя, 2021
Typ zawartości: Conference Abstract
Występuje w kolekcjach:Ⅰ Міжнародна науково-технічна конференція „Якість води: біомедичні, технологічні, агропромислові і екологічні аспекти“ (2021)



Pozycje DSpace są chronione prawami autorskimi