Bitte benutzen Sie diese Kennung, um auf die Ressource zu verweisen: http://elartu.tntu.edu.ua/handle/lib/35453

Заглавие: Вивчення впливу кількості води в безглютеновому тісті
Други Заглавия: Study of the influence amount of water in gluten-free dough
Автори: Тонкевич, Т.
Лісовська, Т.
Tonkevych, T.
Lisovska, T.
Affiliation: Тернопільський національний технічний університет імені Івана Пулюя, Україна
Bibliographic description (Ukraine): Тонкевич Т. Вивчення впливу кількості води в безглютеновому тісті / Т. Тонкевич, Т. Лісовська // Тези доповідей Ⅰ Міжнародної науково-технічної конференції „Якість води: біомедичні, технологічні, агропромислові і екологічні аспекти“, 20-21 травня 2021 року. — Т. : ФОП Паляниця В. А., 2021. — С. 47. — (Вода і харчова промисловість).
Bibliographic description (International): Tonkevych T., Lisovska T. (2021) Vyvchennia vplyvu kilkosti vody v bezghliutenovomu tisti [Study of the influence amount of water in gluten-free dough]. Book of abstracts of the Ⅰ International Scientific and Technical Conference "Water quality: biomedical, technological, agro-industrial and environmental aspects" (Tern., 20-21 May 2021), pp. 47 [in Ukrainian].
Is part of: Тези доповідей Ⅰ Міжнародної науково-технічної конференції „Якість води: біомедичні, технологічні, агропромислові і екологічні аспекти“, 2021
Book of abstracts of the Ⅰ International Scientific and Technical Conference "Water quality: biomedical, technological, agro-industrial and environmental aspects", 2021
Conference/Event: Ⅰ Міжнародна науково-технічна конференція „Якість води: біомедичні, технологічні, агропромислові і екологічні аспекти“
Journal/Collection: Тези доповідей Ⅰ Міжнародної науково-технічної конференції „Якість води: біомедичні, технологічні, агропромислові і екологічні аспекти“
Дата на Публикуване: 20-Май-2021
Date of entry: 23-Юни-2021
Издател: ФОП Паляниця В. А.
PE Palianytsia V. A.
Place of the edition/event: Тернопіль
Ternopil
Temporal Coverage: 20-21 травня 2021 року
20-21 May 2021
UDC: 664.641.4
Number of pages: 1
Page range: 47
Start page: 47
End page: 47
URI: http://elartu.tntu.edu.ua/handle/lib/35453
ISBN: 978-617-7875-17-7
Copyright owner: © Тернопільський національний технічний університет імені Івана Пулюя, 2021
Content type: Conference Abstract
Показва се в Колекции:Ⅰ Міжнародна науково-технічна конференція „Якість води: біомедичні, технологічні, агропромислові і екологічні аспекти“ (2021)



Публикацияте в DSpace са защитени с авторско право, с всички права запазени, освен ако не е указно друго.