Παρακαλώ χρησιμοποιήστε αυτό το αναγνωριστικό για να παραπέμψετε ή να δημιουργήσετε σύνδεσμο προς αυτό το τεκμήριο:
http://elartu.tntu.edu.ua/handle/lib/35453
Title: | Вивчення впливу кількості води в безглютеновому тісті |
Other Titles: | Study of the influence amount of water in gluten-free dough |
Authors: | Тонкевич, Т. Лісовська, Т. Tonkevych, T. Lisovska, T. |
Affiliation: | Тернопільський національний технічний університет імені Івана Пулюя, Україна |
Bibliographic description (Ukraine): | Тонкевич Т. Вивчення впливу кількості води в безглютеновому тісті / Т. Тонкевич, Т. Лісовська // Тези доповідей Ⅰ Міжнародної науково-технічної конференції „Якість води: біомедичні, технологічні, агропромислові і екологічні аспекти“, 20-21 травня 2021 року. — Т. : ФОП Паляниця В. А., 2021. — С. 47. — (Вода і харчова промисловість). |
Bibliographic description (International): | Tonkevych T., Lisovska T. (2021) Vyvchennia vplyvu kilkosti vody v bezghliutenovomu tisti [Study of the influence amount of water in gluten-free dough]. Book of abstracts of the Ⅰ International Scientific and Technical Conference "Water quality: biomedical, technological, agro-industrial and environmental aspects" (Tern., 20-21 May 2021), pp. 47 [in Ukrainian]. |
Is part of: | Тези доповідей Ⅰ Міжнародної науково-технічної конференції „Якість води: біомедичні, технологічні, агропромислові і екологічні аспекти“, 2021 Book of abstracts of the Ⅰ International Scientific and Technical Conference "Water quality: biomedical, technological, agro-industrial and environmental aspects", 2021 |
Conference/Event: | Ⅰ Міжнародна науково-технічна конференція „Якість води: біомедичні, технологічні, агропромислові і екологічні аспекти“ |
Journal/Collection: | Тези доповідей Ⅰ Міжнародної науково-технічної конференції „Якість води: біомедичні, технологічні, агропромислові і екологічні аспекти“ |
Issue Date: | 20-Μαΐ-2021 |
Date of entry: | 23-Ιου-2021 |
Publisher: | ФОП Паляниця В. А. PE Palianytsia V. A. |
Place of the edition/event: | Тернопіль Ternopil |
Temporal Coverage: | 20-21 травня 2021 року 20-21 May 2021 |
UDC: | 664.641.4 |
Number of pages: | 1 |
Page range: | 47 |
Start page: | 47 |
End page: | 47 |
URI: | http://elartu.tntu.edu.ua/handle/lib/35453 |
ISBN: | 978-617-7875-17-7 |
Copyright owner: | © Тернопільський національний технічний університет імені Івана Пулюя, 2021 |
Content type: | Conference Abstract |
Εμφανίζεται στις συλλογές: | Ⅰ Міжнародна науково-технічна конференція „Якість води: біомедичні, технологічні, агропромислові і екологічні аспекти“ (2021) |
Αρχεία σε αυτό το τεκμήριο:
Αρχείο | Περιγραφή | Μέγεθος | Μορφότυπος | |
---|---|---|---|---|
MNTK_2021_Tonkevych_T-Study_of_the_influence_amount_47.pdf | 270,68 kB | Adobe PDF | Δείτε/ Ανοίξτε | |
MNTK_2021_Tonkevych_T-Study_of_the_influence_amount_47.djvu | 15,07 kB | DjVu | Δείτε/ Ανοίξτε | |
MNTK_2021_Tonkevych_T-Study_of_the_influence_amount_47__COVER.png | 450,08 kB | image/png | Δείτε/ Ανοίξτε |
Όλα τα τεκμήρια του δικτυακού τόπου προστατεύονται από πνευματικά δικαιώματα