Mesedez, erabili identifikatzaile hau item hau aipatzeko edo estekatzeko:
http://elartu.tntu.edu.ua/handle/lib/35453
Metadatuen erregistro osatua
DC eremua | Balioa | Hizkuntza |
---|---|---|
dc.contributor.author | Тонкевич, Т. | |
dc.contributor.author | Лісовська, Т. | |
dc.contributor.author | Tonkevych, T. | |
dc.contributor.author | Lisovska, T. | |
dc.coverage.temporal | 20-21 травня 2021 року | |
dc.coverage.temporal | 20-21 May 2021 | |
dc.date.accessioned | 2021-06-23T15:52:47Z | - |
dc.date.available | 2021-06-23T15:52:47Z | - |
dc.date.created | 2021-05-20 | |
dc.date.issued | 2021-05-20 | |
dc.identifier.citation | Тонкевич Т. Вивчення впливу кількості води в безглютеновому тісті / Т. Тонкевич, Т. Лісовська // Тези доповідей Ⅰ Міжнародної науково-технічної конференції „Якість води: біомедичні, технологічні, агропромислові і екологічні аспекти“, 20-21 травня 2021 року. — Т. : ФОП Паляниця В. А., 2021. — С. 47. — (Вода і харчова промисловість). | |
dc.identifier.isbn | 978-617-7875-17-7 | |
dc.identifier.uri | http://elartu.tntu.edu.ua/handle/lib/35453 | - |
dc.format.extent | 47 | |
dc.language.iso | uk | |
dc.publisher | ФОП Паляниця В. А. | |
dc.publisher | PE Palianytsia V. A. | |
dc.relation.ispartof | Тези доповідей Ⅰ Міжнародної науково-технічної конференції „Якість води: біомедичні, технологічні, агропромислові і екологічні аспекти“, 2021 | |
dc.relation.ispartof | Book of abstracts of the Ⅰ International Scientific and Technical Conference "Water quality: biomedical, technological, agro-industrial and environmental aspects", 2021 | |
dc.title | Вивчення впливу кількості води в безглютеновому тісті | |
dc.title.alternative | Study of the influence amount of water in gluten-free dough | |
dc.type | Conference Abstract | |
dc.rights.holder | © Тернопільський національний технічний університет імені Івана Пулюя, 2021 | |
dc.coverage.placename | Тернопіль | |
dc.coverage.placename | Ternopil | |
dc.format.pages | 1 | |
dc.subject.udc | 664.641.4 | |
dc.identifier.citationen | Tonkevych T., Lisovska T. (2021) Vyvchennia vplyvu kilkosti vody v bezghliutenovomu tisti [Study of the influence amount of water in gluten-free dough]. Book of abstracts of the Ⅰ International Scientific and Technical Conference "Water quality: biomedical, technological, agro-industrial and environmental aspects" (Tern., 20-21 May 2021), pp. 47 [in Ukrainian]. | |
dc.contributor.affiliation | Тернопільський національний технічний університет імені Івана Пулюя, Україна | |
dc.citation.journalTitle | Тези доповідей Ⅰ Міжнародної науково-технічної конференції „Якість води: біомедичні, технологічні, агропромислові і екологічні аспекти“ | |
dc.citation.spage | 47 | |
dc.citation.epage | 47 | |
dc.citation.conference | Ⅰ Міжнародна науково-технічна конференція „Якість води: біомедичні, технологічні, агропромислові і екологічні аспекти“ | |
Bildumetan azaltzen da: | Ⅰ Міжнародна науково-технічна конференція „Якість води: біомедичні, технологічні, агропромислові і екологічні аспекти“ (2021) |
Item honetako fitxategiak:
Fitxategia | Deskribapena | Tamaina | Formatua | |
---|---|---|---|---|
MNTK_2021_Tonkevych_T-Study_of_the_influence_amount_47.pdf | 270,68 kB | Adobe PDF | Bistaratu/Ireki | |
MNTK_2021_Tonkevych_T-Study_of_the_influence_amount_47.djvu | 15,07 kB | DjVu | Bistaratu/Ireki | |
MNTK_2021_Tonkevych_T-Study_of_the_influence_amount_47__COVER.png | 450,08 kB | image/png | Bistaratu/Ireki |
DSpaceko itemak copyright bidez babestuta daude, eskubide guztiak gordeta, baldin eta kontrakoa adierazten ez bada.