Будь ласка, використовуйте цей ідентифікатор, щоб цитувати або посилатися на цей матеріал:
http://elartu.tntu.edu.ua/handle/lib/35441
| Назва: | Підвищення харчової цінності борошняних виробів індустрії швидкого харчування |
| Інші назви: | Increasing the nutritional value of flour products in the fast food industry |
| Автори: | Карпик, Г. Спас, О. Karpyk, H. Spas, O. |
| Приналежність: | Тернопільський національний технічний університет імені Івана Пулюя, Україна |
| Бібліографічний опис: | Карпик Г. Підвищення харчової цінності борошняних виробів індустрії швидкого харчування / Г. Карпик, О. Спас // Тези доповідей Ⅰ Міжнародної науково-технічної конференції „Якість води: біомедичні, технологічні, агропромислові і екологічні аспекти“, 20-21 травня 2021 року. — Т. : ФОП Паляниця В. А., 2021. — С. 33. — (Вода і харчова промисловість). |
| Bibliographic description: | Karpyk H., Spas O. (2021) Pidvyshchennia kharchovoi tsinnosti boroshnianykh vyrobiv industrii shvydkoho kharchuvannia [Increasing the nutritional value of flour products in the fast food industry]. Book of abstracts of the Ⅰ International Scientific and Technical Conference "Water quality: biomedical, technological, agro-industrial and environmental aspects" (Tern., 20-21 May 2021), pp. 33 [in Ukrainian]. |
| Є частиною видання: | Тези доповідей Ⅰ Міжнародної науково-технічної конференції „Якість води: біомедичні, технологічні, агропромислові і екологічні аспекти“, 2021 Book of abstracts of the Ⅰ International Scientific and Technical Conference "Water quality: biomedical, technological, agro-industrial and environmental aspects", 2021 |
| Конференція/захід: | Ⅰ Міжнародна науково-технічна конференція „Якість води: біомедичні, технологічні, агропромислові і екологічні аспекти“ |
| Журнал/збірник: | Тези доповідей Ⅰ Міжнародної науково-технічної конференції „Якість води: біомедичні, технологічні, агропромислові і екологічні аспекти“ |
| Дата публікації: | 20-тра-2021 |
| Дата внесення: | 23-чер-2021 |
| Видавництво: | ФОП Паляниця В. А. PE Palianytsia V. A. |
| Місце видання, проведення: | Тернопіль Ternopil |
| Часове охоплення: | 20-21 травня 2021 року 20-21 May 2021 |
| УДК: | 664.661 |
| Кількість сторінок: | 1 |
| Діапазон сторінок: | 33 |
| Початкова сторінка: | 33 |
| Кінцева сторінка: | 33 |
| URI (Уніфікований ідентифікатор ресурсу): | http://elartu.tntu.edu.ua/handle/lib/35441 |
| ISBN: | 978-617-7875-17-7 |
| Власник авторського права: | © Тернопільський національний технічний університет імені Івана Пулюя, 2021 |
| Тип вмісту: | Conference Abstract |
| Розташовується у зібраннях: | Ⅰ Міжнародна науково-технічна конференція „Якість води: біомедичні, технологічні, агропромислові і екологічні аспекти“ (2021) |
Файли цього матеріалу:
| Файл | Опис | Розмір | Формат | |
|---|---|---|---|---|
| MNTK_2021_Karpyk_H-Increasing_the_nutritional_value_33.pdf | 272,4 kB | Adobe PDF | Переглянути/відкрити | |
| MNTK_2021_Karpyk_H-Increasing_the_nutritional_value_33.djvu | 16 kB | DjVu | Переглянути/відкрити | |
| MNTK_2021_Karpyk_H-Increasing_the_nutritional_value_33__COVER.png | 475,45 kB | image/png | Переглянути/відкрити |
Усі матеріали в архіві електронних ресурсів захищені авторським правом, всі права збережені.