霂瑞霂��撘����迨��辣:
http://elartu.tntu.edu.ua/handle/lib/35441
摰����漯敶�
DC ���� | ��� | 霂剛�� |
---|---|---|
dc.contributor.author | Карпик, Г. | |
dc.contributor.author | Спас, О. | |
dc.contributor.author | Karpyk, H. | |
dc.contributor.author | Spas, O. | |
dc.coverage.temporal | 20-21 травня 2021 року | |
dc.coverage.temporal | 20-21 May 2021 | |
dc.date.accessioned | 2021-06-23T15:52:45Z | - |
dc.date.available | 2021-06-23T15:52:45Z | - |
dc.date.created | 2021-05-20 | |
dc.date.issued | 2021-05-20 | |
dc.identifier.citation | Карпик Г. Підвищення харчової цінності борошняних виробів індустрії швидкого харчування / Г. Карпик, О. Спас // Тези доповідей Ⅰ Міжнародної науково-технічної конференції „Якість води: біомедичні, технологічні, агропромислові і екологічні аспекти“, 20-21 травня 2021 року. — Т. : ФОП Паляниця В. А., 2021. — С. 33. — (Вода і харчова промисловість). | |
dc.identifier.isbn | 978-617-7875-17-7 | |
dc.identifier.uri | http://elartu.tntu.edu.ua/handle/lib/35441 | - |
dc.format.extent | 33 | |
dc.language.iso | uk | |
dc.publisher | ФОП Паляниця В. А. | |
dc.publisher | PE Palianytsia V. A. | |
dc.relation.ispartof | Тези доповідей Ⅰ Міжнародної науково-технічної конференції „Якість води: біомедичні, технологічні, агропромислові і екологічні аспекти“, 2021 | |
dc.relation.ispartof | Book of abstracts of the Ⅰ International Scientific and Technical Conference "Water quality: biomedical, technological, agro-industrial and environmental aspects", 2021 | |
dc.title | Підвищення харчової цінності борошняних виробів індустрії швидкого харчування | |
dc.title.alternative | Increasing the nutritional value of flour products in the fast food industry | |
dc.type | Conference Abstract | |
dc.rights.holder | © Тернопільський національний технічний університет імені Івана Пулюя, 2021 | |
dc.coverage.placename | Тернопіль | |
dc.coverage.placename | Ternopil | |
dc.format.pages | 1 | |
dc.subject.udc | 664.661 | |
dc.identifier.citationen | Karpyk H., Spas O. (2021) Pidvyshchennia kharchovoi tsinnosti boroshnianykh vyrobiv industrii shvydkoho kharchuvannia [Increasing the nutritional value of flour products in the fast food industry]. Book of abstracts of the Ⅰ International Scientific and Technical Conference "Water quality: biomedical, technological, agro-industrial and environmental aspects" (Tern., 20-21 May 2021), pp. 33 [in Ukrainian]. | |
dc.contributor.affiliation | Тернопільський національний технічний університет імені Івана Пулюя, Україна | |
dc.citation.journalTitle | Тези доповідей Ⅰ Міжнародної науково-технічної конференції „Якість води: біомедичні, технологічні, агропромислові і екологічні аспекти“ | |
dc.citation.spage | 33 | |
dc.citation.epage | 33 | |
dc.citation.conference | Ⅰ Міжнародна науково-технічна конференція „Якість води: біомедичні, технологічні, агропромислові і екологічні аспекти“ | |
�蝷箔����: | Ⅰ Міжнародна науково-технічна конференція „Якість води: біомедичні, технологічні, агропромислові і екологічні аспекти“ (2021) |
��辣銝剔�﹝獢�:
獢�獢� | ��膩 | 憭批�� | �撘� | |
---|---|---|---|---|
MNTK_2021_Karpyk_H-Increasing_the_nutritional_value_33.pdf | 272,4 kB | Adobe PDF | 璉�閫�/撘�� | |
MNTK_2021_Karpyk_H-Increasing_the_nutritional_value_33.djvu | 16 kB | DjVu | 璉�閫�/撘�� | |
MNTK_2021_Karpyk_H-Increasing_the_nutritional_value_33__COVER.png | 475,45 kB | image/png | 璉�閫�/撘�� |
�DSpace銝剜�������★��������雿��.