Por favor, use este identificador para citar o enlazar este ítem:
http://elartu.tntu.edu.ua/handle/lib/35441
Título : | Підвищення харчової цінності борошняних виробів індустрії швидкого харчування |
Otros títulos : | Increasing the nutritional value of flour products in the fast food industry |
Autor : | Карпик, Г. Спас, О. Karpyk, H. Spas, O. |
Affiliation: | Тернопільський національний технічний університет імені Івана Пулюя, Україна |
Bibliographic description (Ukraine): | Карпик Г. Підвищення харчової цінності борошняних виробів індустрії швидкого харчування / Г. Карпик, О. Спас // Тези доповідей Ⅰ Міжнародної науково-технічної конференції „Якість води: біомедичні, технологічні, агропромислові і екологічні аспекти“, 20-21 травня 2021 року. — Т. : ФОП Паляниця В. А., 2021. — С. 33. — (Вода і харчова промисловість). |
Bibliographic description (International): | Karpyk H., Spas O. (2021) Pidvyshchennia kharchovoi tsinnosti boroshnianykh vyrobiv industrii shvydkoho kharchuvannia [Increasing the nutritional value of flour products in the fast food industry]. Book of abstracts of the Ⅰ International Scientific and Technical Conference "Water quality: biomedical, technological, agro-industrial and environmental aspects" (Tern., 20-21 May 2021), pp. 33 [in Ukrainian]. |
Is part of: | Тези доповідей Ⅰ Міжнародної науково-технічної конференції „Якість води: біомедичні, технологічні, агропромислові і екологічні аспекти“, 2021 Book of abstracts of the Ⅰ International Scientific and Technical Conference "Water quality: biomedical, technological, agro-industrial and environmental aspects", 2021 |
Conference/Event: | Ⅰ Міжнародна науково-технічна конференція „Якість води: біомедичні, технологічні, агропромислові і екологічні аспекти“ |
Journal/Collection: | Тези доповідей Ⅰ Міжнародної науково-технічної конференції „Якість води: біомедичні, технологічні, агропромислові і екологічні аспекти“ |
Fecha de publicación : | 20-may-2021 |
Date of entry: | 23-jun-2021 |
Editorial : | ФОП Паляниця В. А. PE Palianytsia V. A. |
Place of the edition/event: | Тернопіль Ternopil |
Temporal Coverage: | 20-21 травня 2021 року 20-21 May 2021 |
UDC: | 664.661 |
Number of pages: | 1 |
Page range: | 33 |
Start page: | 33 |
End page: | 33 |
URI : | http://elartu.tntu.edu.ua/handle/lib/35441 |
ISBN : | 978-617-7875-17-7 |
Copyright owner: | © Тернопільський національний технічний університет імені Івана Пулюя, 2021 |
Content type: | Conference Abstract |
Aparece en las colecciones: | Ⅰ Міжнародна науково-технічна конференція „Якість води: біомедичні, технологічні, агропромислові і екологічні аспекти“ (2021) |
Ficheros en este ítem:
Fichero | Descripción | Tamaño | Formato | |
---|---|---|---|---|
MNTK_2021_Karpyk_H-Increasing_the_nutritional_value_33.pdf | 272,4 kB | Adobe PDF | Visualizar/Abrir | |
MNTK_2021_Karpyk_H-Increasing_the_nutritional_value_33.djvu | 16 kB | DjVu | Visualizar/Abrir | |
MNTK_2021_Karpyk_H-Increasing_the_nutritional_value_33__COVER.png | 475,45 kB | image/png | Visualizar/Abrir |
Los ítems de DSpace están protegidos por copyright, con todos los derechos reservados, a menos que se indique lo contrario.