Defnyddiwch y dynodwr hwn i ddyfynnu neu i gysylltu â'r eitem hon: http://elartu.tntu.edu.ua/handle/lib/35441

Teitl: Підвищення харчової цінності борошняних виробів індустрії швидкого харчування
Teitlau Eraill: Increasing the nutritional value of flour products in the fast food industry
Awduron: Карпик, Г.
Спас, О.
Karpyk, H.
Spas, O.
Affiliation: Тернопільський національний технічний університет імені Івана Пулюя, Україна
Bibliographic description (Ukraine): Карпик Г. Підвищення харчової цінності борошняних виробів індустрії швидкого харчування / Г. Карпик, О. Спас // Тези доповідей Ⅰ Міжнародної науково-технічної конференції „Якість води: біомедичні, технологічні, агропромислові і екологічні аспекти“, 20-21 травня 2021 року. — Т. : ФОП Паляниця В. А., 2021. — С. 33. — (Вода і харчова промисловість).
Bibliographic description (International): Karpyk H., Spas O. (2021) Pidvyshchennia kharchovoi tsinnosti boroshnianykh vyrobiv industrii shvydkoho kharchuvannia [Increasing the nutritional value of flour products in the fast food industry]. Book of abstracts of the Ⅰ International Scientific and Technical Conference "Water quality: biomedical, technological, agro-industrial and environmental aspects" (Tern., 20-21 May 2021), pp. 33 [in Ukrainian].
Is part of: Тези доповідей Ⅰ Міжнародної науково-технічної конференції „Якість води: біомедичні, технологічні, агропромислові і екологічні аспекти“, 2021
Book of abstracts of the Ⅰ International Scientific and Technical Conference "Water quality: biomedical, technological, agro-industrial and environmental aspects", 2021
Conference/Event: Ⅰ Міжнародна науково-технічна конференція „Якість води: біомедичні, технологічні, агропромислові і екологічні аспекти“
Journal/Collection: Тези доповідей Ⅰ Міжнародної науково-технічної конференції „Якість води: біомедичні, технологічні, агропромислові і екологічні аспекти“
Dyddiad Cyhoeddi: 20-May-2021
Date of entry: 23-Jun-2021
Cyhoeddwr: ФОП Паляниця В. А.
PE Palianytsia V. A.
Place of the edition/event: Тернопіль
Ternopil
Temporal Coverage: 20-21 травня 2021 року
20-21 May 2021
UDC: 664.661
Number of pages: 1
Page range: 33
Start page: 33
End page: 33
URI: http://elartu.tntu.edu.ua/handle/lib/35441
ISBN: 978-617-7875-17-7
Copyright owner: © Тернопільський національний технічний університет імені Івана Пулюя, 2021
Content type: Conference Abstract
Ymddengys yng Nghasgliadau:Ⅰ Міжнародна науково-технічна конференція „Якість води: біомедичні, технологічні, агропромислові і екологічні аспекти“ (2021)



Diogelir eitemau yn DSpace gan hawlfraint, a chedwir pob hawl, onibai y nodir fel arall.