Link lub cytat.
http://elartu.tntu.edu.ua/handle/lib/35441
| Tytuł: | Підвищення харчової цінності борошняних виробів індустрії швидкого харчування |
| Inne tytuły: | Increasing the nutritional value of flour products in the fast food industry |
| Authors: | Карпик, Г. Спас, О. Karpyk, H. Spas, O. |
| Affiliation: | Тернопільський національний технічний університет імені Івана Пулюя, Україна |
| Bibliographic description (Ukraine): | Карпик Г. Підвищення харчової цінності борошняних виробів індустрії швидкого харчування / Г. Карпик, О. Спас // Тези доповідей Ⅰ Міжнародної науково-технічної конференції „Якість води: біомедичні, технологічні, агропромислові і екологічні аспекти“, 20-21 травня 2021 року. — Т. : ФОП Паляниця В. А., 2021. — С. 33. — (Вода і харчова промисловість). |
| Bibliographic description (International): | Karpyk H., Spas O. (2021) Pidvyshchennia kharchovoi tsinnosti boroshnianykh vyrobiv industrii shvydkoho kharchuvannia [Increasing the nutritional value of flour products in the fast food industry]. Book of abstracts of the Ⅰ International Scientific and Technical Conference "Water quality: biomedical, technological, agro-industrial and environmental aspects" (Tern., 20-21 May 2021), pp. 33 [in Ukrainian]. |
| Część publikacji: | Тези доповідей Ⅰ Міжнародної науково-технічної конференції „Якість води: біомедичні, технологічні, агропромислові і екологічні аспекти“, 2021 Book of abstracts of the Ⅰ International Scientific and Technical Conference "Water quality: biomedical, technological, agro-industrial and environmental aspects", 2021 |
| Konferencja/wydarzenie: | Ⅰ Міжнародна науково-технічна конференція „Якість води: біомедичні, технологічні, агропромислові і екологічні аспекти“ |
| Journal/kolekcja: | Тези доповідей Ⅰ Міжнародної науково-технічної конференції „Якість води: біомедичні, технологічні, агропромислові і екологічні аспекти“ |
| Data wydania: | 20-maj-2021 |
| Date of entry: | 23-cze-2021 |
| Wydawca: | ФОП Паляниця В. А. PE Palianytsia V. A. |
| Place edycja: | Тернопіль Ternopil |
| Zakresu czasowego: | 20-21 травня 2021 року 20-21 May 2021 |
| UDC: | 664.661 |
| Strony: | 1 |
| Zakres stron: | 33 |
| Główna strona: | 33 |
| Strona końcowa: | 33 |
| URI: | http://elartu.tntu.edu.ua/handle/lib/35441 |
| ISBN: | 978-617-7875-17-7 |
| Właściciel praw autorskich: | © Тернопільський національний технічний університет імені Івана Пулюя, 2021 |
| Typ zawartości: | Conference Abstract |
| Występuje w kolekcjach: | Ⅰ Міжнародна науково-технічна конференція „Якість води: біомедичні, технологічні, агропромислові і екологічні аспекти“ (2021) |
Pliki tej pozycji:
| Plik | Opis | Wielkość | Format | |
|---|---|---|---|---|
| MNTK_2021_Karpyk_H-Increasing_the_nutritional_value_33.pdf | 272,4 kB | Adobe PDF | Przeglądanie/Otwarcie | |
| MNTK_2021_Karpyk_H-Increasing_the_nutritional_value_33.djvu | 16 kB | DjVu | Przeglądanie/Otwarcie | |
| MNTK_2021_Karpyk_H-Increasing_the_nutritional_value_33__COVER.png | 475,45 kB | image/png | Przeglądanie/Otwarcie |
Pozycje DSpace są chronione prawami autorskimi