Mesedez, erabili identifikatzaile hau item hau aipatzeko edo estekatzeko:
http://elartu.tntu.edu.ua/handle/lib/35441
| Titulua: | Підвищення харчової цінності борошняних виробів індустрії швидкого харчування |
| Beste titulu batzuk: | Increasing the nutritional value of flour products in the fast food industry |
| Egilea: | Карпик, Г. Спас, О. Karpyk, H. Spas, O. |
| Affiliation: | Тернопільський національний технічний університет імені Івана Пулюя, Україна |
| Bibliographic description (Ukraine): | Карпик Г. Підвищення харчової цінності борошняних виробів індустрії швидкого харчування / Г. Карпик, О. Спас // Тези доповідей Ⅰ Міжнародної науково-технічної конференції „Якість води: біомедичні, технологічні, агропромислові і екологічні аспекти“, 20-21 травня 2021 року. — Т. : ФОП Паляниця В. А., 2021. — С. 33. — (Вода і харчова промисловість). |
| Bibliographic description (International): | Karpyk H., Spas O. (2021) Pidvyshchennia kharchovoi tsinnosti boroshnianykh vyrobiv industrii shvydkoho kharchuvannia [Increasing the nutritional value of flour products in the fast food industry]. Book of abstracts of the Ⅰ International Scientific and Technical Conference "Water quality: biomedical, technological, agro-industrial and environmental aspects" (Tern., 20-21 May 2021), pp. 33 [in Ukrainian]. |
| Is part of: | Тези доповідей Ⅰ Міжнародної науково-технічної конференції „Якість води: біомедичні, технологічні, агропромислові і екологічні аспекти“, 2021 Book of abstracts of the Ⅰ International Scientific and Technical Conference "Water quality: biomedical, technological, agro-industrial and environmental aspects", 2021 |
| Conference/Event: | Ⅰ Міжнародна науково-технічна конференція „Якість води: біомедичні, технологічні, агропромислові і екологічні аспекти“ |
| Journal/Collection: | Тези доповідей Ⅰ Міжнародної науково-технічної конференції „Якість води: біомедичні, технологічні, агропромислові і екологічні аспекти“ |
| Gordailuaren-data: | 20-May-2021 |
| Date of entry: | 23-Jun-2021 |
| Argitalpen: | ФОП Паляниця В. А. PE Palianytsia V. A. |
| Place of the edition/event: | Тернопіль Ternopil |
| Temporal Coverage: | 20-21 травня 2021 року 20-21 May 2021 |
| UDC: | 664.661 |
| Number of pages: | 1 |
| Page range: | 33 |
| Start page: | 33 |
| End page: | 33 |
| URI: | http://elartu.tntu.edu.ua/handle/lib/35441 |
| ISBN: | 978-617-7875-17-7 |
| Copyright owner: | © Тернопільський національний технічний університет імені Івана Пулюя, 2021 |
| Content type: | Conference Abstract |
| Bildumetan azaltzen da: | Ⅰ Міжнародна науково-технічна конференція „Якість води: біомедичні, технологічні, агропромислові і екологічні аспекти“ (2021) |
Item honetako fitxategiak:
| Fitxategia | Deskribapena | Tamaina | Formatua | |
|---|---|---|---|---|
| MNTK_2021_Karpyk_H-Increasing_the_nutritional_value_33.pdf | 272,4 kB | Adobe PDF | Bistaratu/Ireki | |
| MNTK_2021_Karpyk_H-Increasing_the_nutritional_value_33.djvu | 16 kB | DjVu | Bistaratu/Ireki | |
| MNTK_2021_Karpyk_H-Increasing_the_nutritional_value_33__COVER.png | 475,45 kB | image/png | Bistaratu/Ireki |
DSpaceko itemak copyright bidez babestuta daude, eskubide guztiak gordeta, baldin eta kontrakoa adierazten ez bada.