Link lub cytat. http://elartu.tntu.edu.ua/handle/lib/34625

Tytuł: Жирнокислотний склад сирів залежно від технології виробництва
Inne tytuły: Fatty acid composition of cheese depending on production technology
Authors: Арутюнян, Д. А.
Сторож, Л. А.
Покотило, О. С.
Arutyunyan, D. A.
Storoz, L. A.
Pokotylo, O. S.
Akcesoria: Тернопільський національний технічний університет імені Івана Пулюя, Україна
Cytat: Арутюнян Д. А. Жирнокислотний склад сирів залежно від технології виробництва / Д. А. Арутюнян, Л. А. Сторож, О. С. Покотило // Збірник тез доповідей ІX Міжнародної науково-технічної конференції молодих учених та студентів „Актуальні задачі сучасних технологій“, 25-26 листопада 2020 року. — Т. : ТНТУ, 2020. — Том 2. — С. 139. — (Фундаментальні проблеми харчових біо- та нанотехнологій).
Bibliographic description: Arutyunyan D. A., Storoz L. A., Pokotylo O. S. (2020) Zhyrnokyslotnyi sklad syriv zalezhno vid tekhnolohii vyrobnytstva [Fatty acid composition of cheese depending on production technology]. Actual problems of modern technologies : book of abstracts of the IX International scientific and technical conference of young researchers and students (Tern., 25-26 November 2020), vol. 2, pp. 139 [in Ukrainian].
Część publikacji: Збірник тез доповідей ІX Міжнародної науково-технічної конференції молодих учених та студентів „Актуальні задачі сучасних технологій“ (2), 2020
Actual problems of modern technologies : book of abstracts of the IX International scientific and technical conference of young researchers and students (2), 2020
Konferencja/wydarzenie: ІX Міжнародна науково-технічна конференція молодих учених та студентів „Актуальні задачі сучасних технологій“
Journal/kolekcja: Збірник тез доповідей ІX Міжнародної науково-технічної конференції молодих учених та студентів „Актуальні задачі сучасних технологій“
Tom: 2
Data wydania: 25-lis-2020
Date of entry: 24-mar-2021
Wydawca: ТНТУ
TNTU
Place edycja: Тернопіль
Ternopil
Zakresu czasowego: 25-26 листопада 2020 року
25-26 November 2020
UDC: 637.3.07
665.11
Strony: 1
Zakres stron: 139
Główna strona: 139
Strona końcowa: 139
URI: http://elartu.tntu.edu.ua/handle/lib/34625
ISBN: 978-966-305-112-3
Wykaz piśmiennictwa: 1. Покотило О. С. Вплив поліненасичених жирних кислот родини ω-3 і ω-6 на ліпогенез і холестериногенез в організмі морських свинок і білих щурів за нормальних умов і при холестериновому навантаженні : автореф. дис... д-ра біол. наук / О. С. Покотило; Ін-т біології тварин УААН. – Л., 2008. – 36 c.
References: 1. Pokotylo O. S. Vplyv polinenasychenykh zhyrnykh kyslot rodyny o-3 i o-6 na lipohenez i kholesterynohenez v orhanizmi morskykh svynok i bilykh shchuriv za normalnykh umov i pry kholesterynovomu navantazhenni : avtoref. dys... d-ra biol. nauk, O. S. Pokotylo; In-t biolohii tvaryn UAAN, L., 2008, 36 c.
Typ zawartości: Conference Abstract
Występuje w kolekcjach:ІX Міжнародна науково-технічна конференція молодих учених та студентів „Актуальні задачі сучасних технологій“ (2020)



Pozycje DSpace są chronione prawami autorskimi