Будь ласка, використовуйте цей ідентифікатор, щоб цитувати або посилатися на цей матеріал: http://elartu.tntu.edu.ua/handle/lib/34625

Повний запис метаданих
Поле DCЗначенняМова
dc.contributor.authorАрутюнян, Д. А.
dc.contributor.authorСторож, Л. А.
dc.contributor.authorПокотило, О. С.
dc.contributor.authorArutyunyan, D. A.
dc.contributor.authorStoroz, L. A.
dc.contributor.authorPokotylo, O. S.
dc.coverage.temporal25-26 листопада 2020 року
dc.coverage.temporal25-26 November 2020
dc.date.accessioned2021-03-24T15:58:49Z-
dc.date.available2021-03-24T15:58:49Z-
dc.date.created2020-11-25
dc.date.issued2020-11-25
dc.identifier.citationАрутюнян Д. А. Жирнокислотний склад сирів залежно від технології виробництва / Д. А. Арутюнян, Л. А. Сторож, О. С. Покотило // Збірник тез доповідей ІX Міжнародної науково-технічної конференції молодих учених та студентів „Актуальні задачі сучасних технологій“, 25-26 листопада 2020 року. — Т. : ТНТУ, 2020. — Том 2. — С. 139. — (Фундаментальні проблеми харчових біо- та нанотехнологій).
dc.identifier.isbn978-966-305-112-3
dc.identifier.urihttp://elartu.tntu.edu.ua/handle/lib/34625-
dc.format.extent139
dc.language.isouk
dc.publisherТНТУ
dc.publisherTNTU
dc.relation.ispartofЗбірник тез доповідей ІX Міжнародної науково-технічної конференції молодих учених та студентів „Актуальні задачі сучасних технологій“ (2), 2020
dc.relation.ispartofActual problems of modern technologies : book of abstracts of the IX International scientific and technical conference of young researchers and students (2), 2020
dc.titleЖирнокислотний склад сирів залежно від технології виробництва
dc.title.alternativeFatty acid composition of cheese depending on production technology
dc.typeConference Abstract
dc.coverage.placenameТернопіль
dc.coverage.placenameTernopil
dc.format.pages1
dc.subject.udc637.3.07
dc.subject.udc665.11
dc.relation.references1. Покотило О. С. Вплив поліненасичених жирних кислот родини ω-3 і ω-6 на ліпогенез і холестериногенез в організмі морських свинок і білих щурів за нормальних умов і при холестериновому навантаженні : автореф. дис... д-ра біол. наук / О. С. Покотило; Ін-т біології тварин УААН. – Л., 2008. – 36 c.
dc.relation.referencesen1. Pokotylo O. S. Vplyv polinenasychenykh zhyrnykh kyslot rodyny o-3 i o-6 na lipohenez i kholesterynohenez v orhanizmi morskykh svynok i bilykh shchuriv za normalnykh umov i pry kholesterynovomu navantazhenni : avtoref. dys... d-ra biol. nauk, O. S. Pokotylo; In-t biolohii tvaryn UAAN, L., 2008, 36 c.
dc.identifier.citationenArutyunyan D. A., Storoz L. A., Pokotylo O. S. (2020) Zhyrnokyslotnyi sklad syriv zalezhno vid tekhnolohii vyrobnytstva [Fatty acid composition of cheese depending on production technology]. Actual problems of modern technologies : book of abstracts of the IX International scientific and technical conference of young researchers and students (Tern., 25-26 November 2020), vol. 2, pp. 139 [in Ukrainian].
dc.contributor.affiliationТернопільський національний технічний університет імені Івана Пулюя, Україна
dc.citation.journalTitleЗбірник тез доповідей ІX Міжнародної науково-технічної конференції молодих учених та студентів „Актуальні задачі сучасних технологій“
dc.citation.volume2
dc.citation.spage139
dc.citation.epage139
dc.citation.conferenceІX Міжнародна науково-технічна конференція молодих учених та студентів „Актуальні задачі сучасних технологій“
Розташовується у зібраннях:ІX Міжнародна науково-технічна конференція молодих учених та студентів „Актуальні задачі сучасних технологій“ (2020)



Усі матеріали в архіві електронних ресурсів захищені авторським правом, всі права збережені.