Будь ласка, використовуйте цей ідентифікатор, щоб цитувати або посилатися на цей матеріал:
http://elartu.tntu.edu.ua/handle/lib/31961
Назва: | Вплив якісного складу продуктів на соціальну ефективність та конкурентоспроможність на ринку |
Інші назви: | Influence of high-quality composition of foods is on social efficiency and competitiveness at the market |
Автори: | Хатамов, Б. Khatamov, B. O. |
Приналежність: | Харківський державний університет харчування та торгівлі Kharkiv, State University of Feed and Trade |
Бібліографічний опис: | Хатамов Б. Вплив якісного складу продуктів на соціальну ефективність та конкурентоспроможність на ринку / Хатамов Б. // Матеріали Ⅲ Міжнародної студентської науково-технічної конференції „Природничі та гуманітарні науки. Актуальні питання“, 23-24 квітня 2020 року. — Т. : ТНТУ, 2020. — С. 190–191. — (Економіка, менеджмент та фінанси). |
Bibliographic description: | Khatamov B. O. (2020) Vplyv yakisnoho skladu produktiv na sotsialnu efektyvnist ta konkurentospromozhnist na rynku [Influence of high-quality composition of foods is on social efficiency and competitiveness at the market]. Materialy Ⅲ Mizhnarodnoi studentskoi naukovo-tekhnichnoi konferentsii "Pryrodnychi ta humanitarni nauky. Aktualni pytannia" (Tern., 23-25 April 2020), pp. 190-191 [in Ukrainian]. |
Є частиною видання: | Матеріали Ⅲ Міжнародної студентської науково-технічної конференції „Природничі та гуманітарні науки. Актуальні питання“, 2020 |
Конференція/захід: | Ⅲ Міжнародна студентська науково-технічна конференція „Природничі та гуманітарні науки. Актуальні питання“ |
Журнал/збірник: | Матеріали Ⅲ Міжнародної студентської науково-технічної конференції „Природничі та гуманітарні науки. Актуальні питання“ |
Дата публікації: | 23-кві-2020 |
Дата внесення: | 4-чер-2020 |
Видавництво: | ТНТУ TNTU |
Місце видання, проведення: | Тернопіль Ternopil |
Часове охоплення: | 23-24 квітня 2020 року 23-25 April 2020 |
УДК: | 005.336.3. |
Теми: | якість дієтичні продукти асортимент конкурентоспроможність quality dietary foods assortment competitiveness |
Кількість сторінок: | 2 |
Діапазон сторінок: | 190-191 |
Початкова сторінка: | 190 |
Кінцева сторінка: | 191 |
URI (Уніфікований ідентифікатор ресурсу): | http://elartu.tntu.edu.ua/handle/lib/31961 |
Власник авторського права: | © Тернопільський національний технічний університет імені Івана Пулюя, 2020 |
Тип вмісту: | Conference Abstract |
Розташовується у зібраннях: | Ⅲ Міжнародна студентська науково-технічна конференція „Природничі та гуманітарні науки. Актуальні питання“ (2020) |
Файли цього матеріалу:
Файл | Опис | Розмір | Формат | |
---|---|---|---|---|
PGNAP_2020_Khatamov_B_O-Influence_of_high_quality_190-191.pdf | 462,66 kB | Adobe PDF | Переглянути/відкрити | |
PGNAP_2020_Khatamov_B_O-Influence_of_high_quality_190-191.djvu | 31,95 kB | DjVu | Переглянути/відкрити | |
PGNAP_2020_Khatamov_B_O-Influence_of_high_quality_190-191__COVER.png | 448,49 kB | image/png | Переглянути/відкрити |
Усі матеріали в архіві електронних ресурсів захищені авторським правом, всі права збережені.