Mesedez, erabili identifikatzaile hau item hau aipatzeko edo estekatzeko:
http://elartu.tntu.edu.ua/handle/lib/31961
Titulua: | Вплив якісного складу продуктів на соціальну ефективність та конкурентоспроможність на ринку |
Beste titulu batzuk: | Influence of high-quality composition of foods is on social efficiency and competitiveness at the market |
Egilea: | Хатамов, Б. Khatamov, B. O. |
Affiliation: | Харківський державний університет харчування та торгівлі Kharkiv, State University of Feed and Trade |
Bibliographic description (Ukraine): | Хатамов Б. Вплив якісного складу продуктів на соціальну ефективність та конкурентоспроможність на ринку / Хатамов Б. // Матеріали Ⅲ Міжнародної студентської науково-технічної конференції „Природничі та гуманітарні науки. Актуальні питання“, 23-24 квітня 2020 року. — Т. : ТНТУ, 2020. — С. 190–191. — (Економіка, менеджмент та фінанси). |
Bibliographic description (International): | Khatamov B. O. (2020) Vplyv yakisnoho skladu produktiv na sotsialnu efektyvnist ta konkurentospromozhnist na rynku [Influence of high-quality composition of foods is on social efficiency and competitiveness at the market]. Materialy Ⅲ Mizhnarodnoi studentskoi naukovo-tekhnichnoi konferentsii "Pryrodnychi ta humanitarni nauky. Aktualni pytannia" (Tern., 23-25 April 2020), pp. 190-191 [in Ukrainian]. |
Is part of: | Матеріали Ⅲ Міжнародної студентської науково-технічної конференції „Природничі та гуманітарні науки. Актуальні питання“, 2020 |
Conference/Event: | Ⅲ Міжнародна студентська науково-технічна конференція „Природничі та гуманітарні науки. Актуальні питання“ |
Journal/Collection: | Матеріали Ⅲ Міжнародної студентської науково-технічної конференції „Природничі та гуманітарні науки. Актуальні питання“ |
Gordailuaren-data: | 23-Apr-2020 |
Date of entry: | 4-Jun-2020 |
Argitalpen: | ТНТУ TNTU |
Place of the edition/event: | Тернопіль Ternopil |
Temporal Coverage: | 23-24 квітня 2020 року 23-25 April 2020 |
UDC: | 005.336.3. |
Gako-hitzak: | якість дієтичні продукти асортимент конкурентоспроможність quality dietary foods assortment competitiveness |
Number of pages: | 2 |
Page range: | 190-191 |
Start page: | 190 |
End page: | 191 |
URI: | http://elartu.tntu.edu.ua/handle/lib/31961 |
Copyright owner: | © Тернопільський національний технічний університет імені Івана Пулюя, 2020 |
Content type: | Conference Abstract |
Bildumetan azaltzen da: | Ⅲ Міжнародна студентська науково-технічна конференція „Природничі та гуманітарні науки. Актуальні питання“ (2020) |
Item honetako fitxategiak:
Fitxategia | Deskribapena | Tamaina | Formatua | |
---|---|---|---|---|
PGNAP_2020_Khatamov_B_O-Influence_of_high_quality_190-191.pdf | 462,66 kB | Adobe PDF | Bistaratu/Ireki | |
PGNAP_2020_Khatamov_B_O-Influence_of_high_quality_190-191.djvu | 31,95 kB | DjVu | Bistaratu/Ireki | |
PGNAP_2020_Khatamov_B_O-Influence_of_high_quality_190-191__COVER.png | 448,49 kB | image/png | Bistaratu/Ireki |
DSpaceko itemak copyright bidez babestuta daude, eskubide guztiak gordeta, baldin eta kontrakoa adierazten ez bada.