Будь ласка, використовуйте цей ідентифікатор, щоб цитувати або посилатися на цей матеріал: http://elartu.tntu.edu.ua/handle/lib/31961

Повний запис метаданих
Поле DCЗначенняМова
dc.contributor.authorХатамов, Б.
dc.contributor.authorKhatamov, B. O.
dc.coverage.temporal23-24 квітня 2020 року
dc.coverage.temporal23-25 April 2020
dc.date.accessioned2020-06-04T07:36:05Z-
dc.date.available2020-06-04T07:36:05Z-
dc.date.created2020-04-23
dc.date.issued2020-04-23
dc.identifier.citationХатамов Б. Вплив якісного складу продуктів на соціальну ефективність та конкурентоспроможність на ринку / Хатамов Б. // Матеріали Ⅲ Міжнародної студентської науково-технічної конференції „Природничі та гуманітарні науки. Актуальні питання“, 23-24 квітня 2020 року. — Т. : ТНТУ, 2020. — С. 190–191. — (Економіка, менеджмент та фінанси).
dc.identifier.urihttp://elartu.tntu.edu.ua/handle/lib/31961-
dc.format.extent190-191
dc.language.isouk
dc.publisherТНТУ
dc.publisherTNTU
dc.relation.ispartofМатеріали Ⅲ Міжнародної студентської науково-технічної конференції „Природничі та гуманітарні науки. Актуальні питання“, 2020
dc.subjectякість
dc.subjectдієтичні продукти
dc.subjectасортимент
dc.subjectконкурентоспроможність
dc.subjectquality
dc.subjectdietary foods
dc.subjectassortment
dc.subjectcompetitiveness
dc.titleВплив якісного складу продуктів на соціальну ефективність та конкурентоспроможність на ринку
dc.title.alternativeInfluence of high-quality composition of foods is on social efficiency and competitiveness at the market
dc.typeConference Abstract
dc.rights.holder© Тернопільський національний технічний університет імені Івана Пулюя, 2020
dc.coverage.placenameТернопіль
dc.coverage.placenameTernopil
dc.format.pages2
dc.subject.udc005.336.3.
dc.identifier.citationenKhatamov B. O. (2020) Vplyv yakisnoho skladu produktiv na sotsialnu efektyvnist ta konkurentospromozhnist na rynku [Influence of high-quality composition of foods is on social efficiency and competitiveness at the market]. Materialy Ⅲ Mizhnarodnoi studentskoi naukovo-tekhnichnoi konferentsii "Pryrodnychi ta humanitarni nauky. Aktualni pytannia" (Tern., 23-25 April 2020), pp. 190-191 [in Ukrainian].
dc.contributor.affiliationХарківський державний університет харчування та торгівлі
dc.contributor.affiliationKharkiv, State University of Feed and Trade
dc.citation.journalTitleМатеріали Ⅲ Міжнародної студентської науково-технічної конференції „Природничі та гуманітарні науки. Актуальні питання“
dc.citation.spage190
dc.citation.epage191
dc.citation.conferenceⅢ Міжнародна студентська науково-технічна конференція „Природничі та гуманітарні науки. Актуальні питання“
Розташовується у зібраннях:Ⅲ Міжнародна студентська науково-технічна конференція „Природничі та гуманітарні науки. Актуальні питання“ (2020)



Усі матеріали в архіві електронних ресурсів захищені авторським правом, всі права збережені.