Por favor, use este identificador para citar o enlazar este ítem: http://elartu.tntu.edu.ua/handle/lib/31961

Título : Вплив якісного складу продуктів на соціальну ефективність та конкурентоспроможність на ринку
Otros títulos : Influence of high-quality composition of foods is on social efficiency and competitiveness at the market
Autor : Хатамов, Б.
Khatamov, B. O.
Affiliation: Харківський державний університет харчування та торгівлі
Kharkiv, State University of Feed and Trade
Bibliographic description (Ukraine): Хатамов Б. Вплив якісного складу продуктів на соціальну ефективність та конкурентоспроможність на ринку / Хатамов Б. // Матеріали Ⅲ Міжнародної студентської науково-технічної конференції „Природничі та гуманітарні науки. Актуальні питання“, 23-24 квітня 2020 року. — Т. : ТНТУ, 2020. — С. 190–191. — (Економіка, менеджмент та фінанси).
Bibliographic description (International): Khatamov B. O. (2020) Vplyv yakisnoho skladu produktiv na sotsialnu efektyvnist ta konkurentospromozhnist na rynku [Influence of high-quality composition of foods is on social efficiency and competitiveness at the market]. Materialy Ⅲ Mizhnarodnoi studentskoi naukovo-tekhnichnoi konferentsii "Pryrodnychi ta humanitarni nauky. Aktualni pytannia" (Tern., 23-25 April 2020), pp. 190-191 [in Ukrainian].
Is part of: Матеріали Ⅲ Міжнародної студентської науково-технічної конференції „Природничі та гуманітарні науки. Актуальні питання“, 2020
Conference/Event: Ⅲ Міжнародна студентська науково-технічна конференція „Природничі та гуманітарні науки. Актуальні питання“
Journal/Collection: Матеріали Ⅲ Міжнародної студентської науково-технічної конференції „Природничі та гуманітарні науки. Актуальні питання“
Fecha de publicación : 23-abr-2020
Date of entry: 4-jun-2020
Editorial : ТНТУ
TNTU
Place of the edition/event: Тернопіль
Ternopil
Temporal Coverage: 23-24 квітня 2020 року
23-25 April 2020
UDC: 005.336.3.
Palabras clave : якість
дієтичні продукти
асортимент
конкурентоспроможність
quality
dietary foods
assortment
competitiveness
Number of pages: 2
Page range: 190-191
Start page: 190
End page: 191
URI : http://elartu.tntu.edu.ua/handle/lib/31961
Copyright owner: © Тернопільський національний технічний університет імені Івана Пулюя, 2020
Content type: Conference Abstract
Aparece en las colecciones: Ⅲ Міжнародна студентська науково-технічна конференція „Природничі та гуманітарні науки. Актуальні питання“ (2020)



Los ítems de DSpace están protegidos por copyright, con todos los derechos reservados, a menos que se indique lo contrario.