Link lub cytat. http://elartu.tntu.edu.ua/handle/lib/31961

Tytuł: Вплив якісного складу продуктів на соціальну ефективність та конкурентоспроможність на ринку
Inne tytuły: Influence of high-quality composition of foods is on social efficiency and competitiveness at the market
Authors: Хатамов, Б.
Khatamov, B. O.
Akcesoria: Харківський державний університет харчування та торгівлі
Kharkiv, State University of Feed and Trade
Cytat: Хатамов Б. Вплив якісного складу продуктів на соціальну ефективність та конкурентоспроможність на ринку / Хатамов Б. // Матеріали Ⅲ Міжнародної студентської науково-технічної конференції „Природничі та гуманітарні науки. Актуальні питання“, 23-24 квітня 2020 року. — Т. : ТНТУ, 2020. — С. 190–191. — (Економіка, менеджмент та фінанси).
Bibliographic description: Khatamov B. O. (2020) Vplyv yakisnoho skladu produktiv na sotsialnu efektyvnist ta konkurentospromozhnist na rynku [Influence of high-quality composition of foods is on social efficiency and competitiveness at the market]. Materialy Ⅲ Mizhnarodnoi studentskoi naukovo-tekhnichnoi konferentsii "Pryrodnychi ta humanitarni nauky. Aktualni pytannia" (Tern., 23-25 April 2020), pp. 190-191 [in Ukrainian].
Część publikacji: Матеріали Ⅲ Міжнародної студентської науково-технічної конференції „Природничі та гуманітарні науки. Актуальні питання“, 2020
Konferencja/wydarzenie: Ⅲ Міжнародна студентська науково-технічна конференція „Природничі та гуманітарні науки. Актуальні питання“
Journal/kolekcja: Матеріали Ⅲ Міжнародної студентської науково-технічної конференції „Природничі та гуманітарні науки. Актуальні питання“
Data wydania: 23-kwi-2020
Date of entry: 4-cze-2020
Wydawca: ТНТУ
TNTU
Place edycja: Тернопіль
Ternopil
Zakresu czasowego: 23-24 квітня 2020 року
23-25 April 2020
UDC: 005.336.3.
Słowa kluczowe: якість
дієтичні продукти
асортимент
конкурентоспроможність
quality
dietary foods
assortment
competitiveness
Strony: 2
Zakres stron: 190-191
Główna strona: 190
Strona końcowa: 191
URI: http://elartu.tntu.edu.ua/handle/lib/31961
Właściciel praw autorskich: © Тернопільський національний технічний університет імені Івана Пулюя, 2020
Typ zawartości: Conference Abstract
Występuje w kolekcjach:Ⅲ Міжнародна студентська науково-технічна конференція „Природничі та гуманітарні науки. Актуальні питання“ (2020)



Pozycje DSpace są chronione prawami autorskimi