霂瑞霂��撘����迨��辣:
http://elartu.tntu.edu.ua/handle/lib/31961
Title: | Вплив якісного складу продуктів на соціальну ефективність та конкурентоспроможність на ринку |
Other Titles: | Influence of high-quality composition of foods is on social efficiency and competitiveness at the market |
Authors: | Хатамов, Б. Khatamov, B. O. |
Affiliation: | Харківський державний університет харчування та торгівлі Kharkiv, State University of Feed and Trade |
Bibliographic description (Ukraine): | Хатамов Б. Вплив якісного складу продуктів на соціальну ефективність та конкурентоспроможність на ринку / Хатамов Б. // Матеріали Ⅲ Міжнародної студентської науково-технічної конференції „Природничі та гуманітарні науки. Актуальні питання“, 23-24 квітня 2020 року. — Т. : ТНТУ, 2020. — С. 190–191. — (Економіка, менеджмент та фінанси). |
Bibliographic description (International): | Khatamov B. O. (2020) Vplyv yakisnoho skladu produktiv na sotsialnu efektyvnist ta konkurentospromozhnist na rynku [Influence of high-quality composition of foods is on social efficiency and competitiveness at the market]. Materialy Ⅲ Mizhnarodnoi studentskoi naukovo-tekhnichnoi konferentsii "Pryrodnychi ta humanitarni nauky. Aktualni pytannia" (Tern., 23-25 April 2020), pp. 190-191 [in Ukrainian]. |
Is part of: | Матеріали Ⅲ Міжнародної студентської науково-технічної конференції „Природничі та гуманітарні науки. Актуальні питання“, 2020 |
Conference/Event: | Ⅲ Міжнародна студентська науково-технічна конференція „Природничі та гуманітарні науки. Актуальні питання“ |
Journal/Collection: | Матеріали Ⅲ Міжнародної студентської науково-технічної конференції „Природничі та гуманітарні науки. Актуальні питання“ |
Issue Date: | 23-四月-2020 |
Date of entry: | 4-六月-2020 |
Publisher: | ТНТУ TNTU |
Place of the edition/event: | Тернопіль Ternopil |
Temporal Coverage: | 23-24 квітня 2020 року 23-25 April 2020 |
UDC: | 005.336.3. |
Keywords: | якість дієтичні продукти асортимент конкурентоспроможність quality dietary foods assortment competitiveness |
Number of pages: | 2 |
Page range: | 190-191 |
Start page: | 190 |
End page: | 191 |
URI: | http://elartu.tntu.edu.ua/handle/lib/31961 |
Copyright owner: | © Тернопільський національний технічний університет імені Івана Пулюя, 2020 |
Content type: | Conference Abstract |
�蝷箔����: | Ⅲ Міжнародна студентська науково-технічна конференція „Природничі та гуманітарні науки. Актуальні питання“ (2020) |
��辣銝剔�﹝獢�:
獢�獢� | ��膩 | 憭批�� | �撘� | |
---|---|---|---|---|
PGNAP_2020_Khatamov_B_O-Influence_of_high_quality_190-191.pdf | 462,66 kB | Adobe PDF | 璉�閫�/撘�� | |
PGNAP_2020_Khatamov_B_O-Influence_of_high_quality_190-191.djvu | 31,95 kB | DjVu | 璉�閫�/撘�� | |
PGNAP_2020_Khatamov_B_O-Influence_of_high_quality_190-191__COVER.png | 448,49 kB | image/png | 璉�閫�/撘�� |
�DSpace銝剜�������★��������雿��.