Bu öğeden alıntı yapmak, öğeye bağlanmak için bu tanımlayıcıyı kullanınız:
http://elartu.tntu.edu.ua/handle/lib/31961
| Başlık: | Вплив якісного складу продуктів на соціальну ефективність та конкурентоспроможність на ринку |
| Diğer Başlıklar: | Influence of high-quality composition of foods is on social efficiency and competitiveness at the market |
| Yazarlar: | Хатамов, Б. Khatamov, B. O. |
| Affiliation: | Харківський державний університет харчування та торгівлі Kharkiv, State University of Feed and Trade |
| Bibliographic description (Ukraine): | Хатамов Б. Вплив якісного складу продуктів на соціальну ефективність та конкурентоспроможність на ринку / Хатамов Б. // Матеріали Ⅲ Міжнародної студентської науково-технічної конференції „Природничі та гуманітарні науки. Актуальні питання“, 23-24 квітня 2020 року. — Т. : ТНТУ, 2020. — С. 190–191. — (Економіка, менеджмент та фінанси). |
| Bibliographic description (International): | Khatamov B. O. (2020) Vplyv yakisnoho skladu produktiv na sotsialnu efektyvnist ta konkurentospromozhnist na rynku [Influence of high-quality composition of foods is on social efficiency and competitiveness at the market]. Materialy Ⅲ Mizhnarodnoi studentskoi naukovo-tekhnichnoi konferentsii "Pryrodnychi ta humanitarni nauky. Aktualni pytannia" (Tern., 23-25 April 2020), pp. 190-191 [in Ukrainian]. |
| Is part of: | Матеріали Ⅲ Міжнародної студентської науково-технічної конференції „Природничі та гуманітарні науки. Актуальні питання“, 2020 |
| Conference/Event: | Ⅲ Міжнародна студентська науково-технічна конференція „Природничі та гуманітарні науки. Актуальні питання“ |
| Journal/Collection: | Матеріали Ⅲ Міжнародної студентської науково-технічної конференції „Природничі та гуманітарні науки. Актуальні питання“ |
| Yayın Tarihi: | 23-Nis-2020 |
| Date of entry: | 4-Haz-2020 |
| Yayıncı: | ТНТУ TNTU |
| Place of the edition/event: | Тернопіль Ternopil |
| Temporal Coverage: | 23-24 квітня 2020 року 23-25 April 2020 |
| UDC: | 005.336.3. |
| Anahtar kelimeler: | якість дієтичні продукти асортимент конкурентоспроможність quality dietary foods assortment competitiveness |
| Number of pages: | 2 |
| Page range: | 190-191 |
| Start page: | 190 |
| End page: | 191 |
| URI: | http://elartu.tntu.edu.ua/handle/lib/31961 |
| Copyright owner: | © Тернопільський національний технічний університет імені Івана Пулюя, 2020 |
| Content type: | Conference Abstract |
| Koleksiyonlarda Görünür: | Ⅲ Міжнародна студентська науково-технічна конференція „Природничі та гуманітарні науки. Актуальні питання“ (2020) |
Bu öğenin dosyaları:
| Dosya | Açıklama | Boyut | Biçim | |
|---|---|---|---|---|
| PGNAP_2020_Khatamov_B_O-Influence_of_high_quality_190-191.pdf | 462,66 kB | Adobe PDF | Göster/Aç | |
| PGNAP_2020_Khatamov_B_O-Influence_of_high_quality_190-191.djvu | 31,95 kB | DjVu | Göster/Aç | |
| PGNAP_2020_Khatamov_B_O-Influence_of_high_quality_190-191__COVER.png | 448,49 kB | image/png | Göster/Aç |
DSpace'deki bütün öğeler, aksi belirtilmedikçe, tüm hakları saklı tutulmak şartıyla telif hakkı ile korunmaktadır.