Por favor, use este identificador para citar o enlazar este ítem: 
                
    http://elartu.tntu.edu.ua/handle/lib/31961
| Título : | Вплив якісного складу продуктів на соціальну ефективність та конкурентоспроможність на ринку | 
| Otros títulos : | Influence of high-quality composition of foods is on social efficiency and competitiveness at the market | 
| Autor : | Хатамов, Б. Khatamov, B. O.  | 
| Affiliation: | Харківський державний університет харчування та торгівлі Kharkiv, State University of Feed and Trade  | 
| Bibliographic description (Ukraine): | Хатамов Б. Вплив якісного складу продуктів на соціальну ефективність та конкурентоспроможність на ринку / Хатамов Б. // Матеріали Ⅲ Міжнародної студентської науково-технічної конференції „Природничі та гуманітарні науки. Актуальні питання“, 23-24 квітня 2020 року. — Т. : ТНТУ, 2020. — С. 190–191. — (Економіка, менеджмент та фінанси). | 
| Bibliographic description (International): | Khatamov B. O. (2020) Vplyv yakisnoho skladu produktiv na sotsialnu efektyvnist ta konkurentospromozhnist na rynku [Influence of high-quality composition of foods is on social efficiency and competitiveness at the market]. Materialy Ⅲ Mizhnarodnoi studentskoi naukovo-tekhnichnoi konferentsii "Pryrodnychi ta humanitarni nauky. Aktualni pytannia" (Tern., 23-25 April 2020), pp. 190-191 [in Ukrainian]. | 
| Is part of: | Матеріали Ⅲ Міжнародної студентської науково-технічної конференції „Природничі та гуманітарні науки. Актуальні питання“, 2020 | 
| Conference/Event: | Ⅲ Міжнародна студентська науково-технічна конференція „Природничі та гуманітарні науки. Актуальні питання“ | 
| Journal/Collection: | Матеріали Ⅲ Міжнародної студентської науково-технічної конференції „Природничі та гуманітарні науки. Актуальні питання“ | 
| Fecha de publicación : | 23-abr-2020 | 
| Date of entry: | 4-jun-2020 | 
| Editorial : | ТНТУ TNTU  | 
| Place of the edition/event: | Тернопіль Ternopil  | 
| Temporal Coverage: | 23-24 квітня 2020 року 23-25 April 2020  | 
| UDC: | 005.336.3. | 
| Palabras clave : | якість дієтичні продукти асортимент конкурентоспроможність quality dietary foods assortment competitiveness  | 
| Number of pages: | 2 | 
| Page range: | 190-191 | 
| Start page: | 190 | 
| End page: | 191 | 
| URI : | http://elartu.tntu.edu.ua/handle/lib/31961 | 
| Copyright owner: | © Тернопільський національний технічний університет імені Івана Пулюя, 2020 | 
| Content type: | Conference Abstract | 
| Aparece en las colecciones: | Ⅲ Міжнародна студентська науково-технічна конференція „Природничі та гуманітарні науки. Актуальні питання“ (2020) | 
Ficheros en este ítem: 
| Fichero | Descripción | Tamaño | Formato | |
|---|---|---|---|---|
| PGNAP_2020_Khatamov_B_O-Influence_of_high_quality_190-191.pdf | 462,66 kB | Adobe PDF | Visualizar/Abrir | |
| PGNAP_2020_Khatamov_B_O-Influence_of_high_quality_190-191.djvu | 31,95 kB | DjVu | Visualizar/Abrir | |
| PGNAP_2020_Khatamov_B_O-Influence_of_high_quality_190-191__COVER.png | 448,49 kB | image/png | Visualizar/Abrir | 
Los ítems de DSpace están protegidos por copyright, con todos los derechos reservados, a menos que se indique lo contrario.