Bu öğeden alıntı yapmak, öğeye bağlanmak için bu tanımlayıcıyı kullanınız: http://elartu.tntu.edu.ua/handle/lib/31807

Başlık: Цінність гарбуза як сировини консервного виробництва
Diğer Başlıklar: Value of pumpkin as a raw material for canned production
Yazarlar: Музичук, І. М.
Карпик, Г. В.
Muzychuk, I.
Karpyk, H.
Affiliation: Тернопільський національний технічний університет імені Івана Пулюя
Bibliographic description (Ukraine): Музичук І. М. Цінність гарбуза як сировини консервного виробництва / І. М. Музичук, Г. В. Карпик // Матеріали Міжнародної науково-технічної конференції „Фундаментальні та прикладні проблеми сучасних технологій“ до 60-річчя з дня заснування Тернопільського національного технічного університету імені Івана Пулюя та 175-річчя з дня народження Івана Пулюя, 14-15 травня 2020 року. — Т. : ТНТУ, 2020. — С. 226. — (Фундаментальні проблеми харчових біо- та нанотехнологій).
Bibliographic description (International): Muzychuk I., Karpyk H. (2020) Tsinnist harbuza yak syrovyny konservnoho vyrobnytstva [Value of pumpkin as a raw material for canned production]. Materialy Mizhnarodnoi naukovo-tekhnichnoi konferentsii "Fundamentalni ta prykladni problemy suchasnykh tekhnolohii" do 60-richchia z dnia zasnuvannia Ternopilskoho natsionalnoho tekhnichnoho universytetu imeni Ivana Puliuia ta 175-richchia z dnia narodzhennia Ivana Puliuia (Tern., 14-15 May 2020), pp. 226 [in Ukrainian].
Is part of: Матеріали Міжнародної науково-технічної конференції „Фундаментальні та прикладні проблеми сучасних технологій“ до 60-річчя з дня заснування Тернопільського національного технічного університету імені Івана Пулюя та 175-річчя з дня народження Івана Пулюя, 2020
Conference/Event: Міжнародна науково-технічна конференція „Фундаментальні та прикладні проблеми сучасних технологій“ до 60- річчя з дня заснування Тернопільського національного технічного університету імені Івана Пулюя та 175-річчя з дня народження Івана Пулюя
Journal/Collection: Матеріали Міжнародної науково-технічної конференції „Фундаментальні та прикладні проблеми сучасних технологій“ до 60-річчя з дня заснування Тернопільського національного технічного університету імені Івана Пулюя та 175-річчя з дня народження Івана Пулюя
Yayın Tarihi: 14-May-2020
Date of entry: 3-Haz-2020
Yayıncı: ТНТУ
TNTU
Place of the edition/event: Тернопіль
Ternopil;
Temporal Coverage: 14-15 травня 2020 року
14-15 May 2020
UDC: 621.326
Number of pages: 1
Page range: 226
Start page: 226
End page: 226
URI: http://elartu.tntu.edu.ua/handle/lib/31807
ISBN: 978-966-305-093-5
Copyright owner: © Тернопільський національний технічний університет імені Івана Пулюя, 2020
References (Ukraine): 1. Сирохман І. В. Товарознавство харчових продуктів функціонального призначення: навч. посібник / І. В. Сирохман, В. М. Завгородня. – К.: Центр учбової літератури, 2009. – 544 с.
2. Юрчак В. Г. Використання пектинів для поліпшення якості макаронних виробів, збагачених харчовими волокнами / В.Г. Юрчак, Г.В. Карпик, Я. Гордієнко // Наукові праці Одеської національної академії харчових технологій. – Одеса: ОНАХТ, 2012. – Вип. 42. – Т. 1. – С. 242–247.
References (International): 1. Syrokhman I. V. Tovaroznavstvo kharchovykh produktiv funktsionalnoho pryznachennia: navch. posibnyk, I. V. Syrokhman, V. M. Zavhorodnia, K., Centre of Educational Literature, 2009, 544 p.
2. Yurchak V. H. Vykorystannia pektyniv dlia polipshennia yakosti makaronnykh vyrobiv, zbahachenykh kharchovymy voloknamy, V.H. Yurchak, H.V. Karpyk, Ya. Hordiienko, Naukovi pratsi Odeskoi natsionalnoi akademii kharchovykh tekhnolohii, Odesa: ONAKhT, 2012, Iss. 42, V. 1, P. 242–247.
Content type: Conference Abstract
Koleksiyonlarda Görünür:Міжнародна науково-технічна конференція „Фундаментальні та прикладні проблеми сучасних технологій“ до 60 річчя з дня заснування Тернопільського національного технічного університету імені Івана Пулюя та 175 річчя з дня народження Івана Пулюя (2020)



DSpace'deki bütün öğeler, aksi belirtilmedikçe, tüm hakları saklı tutulmak şartıyla telif hakkı ile korunmaktadır.