Veuillez utiliser cette adresse pour citer ce document :
http://elartu.tntu.edu.ua/handle/lib/31807
Tytuł: | Цінність гарбуза як сировини консервного виробництва |
Inne tytuły: | Value of pumpkin as a raw material for canned production |
Authors: | Музичук, І. М. Карпик, Г. В. Muzychuk, I. Karpyk, H. |
Affiliation: | Тернопільський національний технічний університет імені Івана Пулюя |
Bibliographic description (Ukraine): | Музичук І. М. Цінність гарбуза як сировини консервного виробництва / І. М. Музичук, Г. В. Карпик // Матеріали Міжнародної науково-технічної конференції „Фундаментальні та прикладні проблеми сучасних технологій“ до 60-річчя з дня заснування Тернопільського національного технічного університету імені Івана Пулюя та 175-річчя з дня народження Івана Пулюя, 14-15 травня 2020 року. — Т. : ТНТУ, 2020. — С. 226. — (Фундаментальні проблеми харчових біо- та нанотехнологій). |
Bibliographic description (International): | Muzychuk I., Karpyk H. (2020) Tsinnist harbuza yak syrovyny konservnoho vyrobnytstva [Value of pumpkin as a raw material for canned production]. Materialy Mizhnarodnoi naukovo-tekhnichnoi konferentsii "Fundamentalni ta prykladni problemy suchasnykh tekhnolohii" do 60-richchia z dnia zasnuvannia Ternopilskoho natsionalnoho tekhnichnoho universytetu imeni Ivana Puliuia ta 175-richchia z dnia narodzhennia Ivana Puliuia (Tern., 14-15 May 2020), pp. 226 [in Ukrainian]. |
Część publikacji: | Матеріали Міжнародної науково-технічної конференції „Фундаментальні та прикладні проблеми сучасних технологій“ до 60-річчя з дня заснування Тернопільського національного технічного університету імені Івана Пулюя та 175-річчя з дня народження Івана Пулюя, 2020 |
Konferencja/wydarzenie: | Міжнародна науково-технічна конференція „Фундаментальні та прикладні проблеми сучасних технологій“ до 60- річчя з дня заснування Тернопільського національного технічного університету імені Івана Пулюя та 175-річчя з дня народження Івана Пулюя |
Journal/kolekcja: | Матеріали Міжнародної науково-технічної конференції „Фундаментальні та прикладні проблеми сучасних технологій“ до 60-річчя з дня заснування Тернопільського національного технічного університету імені Івана Пулюя та 175-річчя з дня народження Івана Пулюя |
Data wydania: | 14-maj-2020 |
Date of entry: | 3-cze-2020 |
Wydawca: | ТНТУ TNTU |
Place edycja: | Тернопіль Ternopil; |
Zakresu czasowego: | 14-15 травня 2020 року 14-15 May 2020 |
UDC: | 621.326 |
Strony: | 1 |
Zakres stron: | 226 |
Główna strona: | 226 |
Strona końcowa: | 226 |
URI: | http://elartu.tntu.edu.ua/handle/lib/31807 |
ISBN: | 978-966-305-093-5 |
Właściciel praw autorskich: | © Тернопільський національний технічний університет імені Івана Пулюя, 2020 |
Wykaz piśmiennictwa: | 1. Сирохман І. В. Товарознавство харчових продуктів функціонального призначення: навч. посібник / І. В. Сирохман, В. М. Завгородня. – К.: Центр учбової літератури, 2009. – 544 с. 2. Юрчак В. Г. Використання пектинів для поліпшення якості макаронних виробів, збагачених харчовими волокнами / В.Г. Юрчак, Г.В. Карпик, Я. Гордієнко // Наукові праці Одеської національної академії харчових технологій. – Одеса: ОНАХТ, 2012. – Вип. 42. – Т. 1. – С. 242–247. |
References: | 1. Syrokhman I. V. Tovaroznavstvo kharchovykh produktiv funktsionalnoho pryznachennia: navch. posibnyk, I. V. Syrokhman, V. M. Zavhorodnia, K., Centre of Educational Literature, 2009, 544 p. 2. Yurchak V. H. Vykorystannia pektyniv dlia polipshennia yakosti makaronnykh vyrobiv, zbahachenykh kharchovymy voloknamy, V.H. Yurchak, H.V. Karpyk, Ya. Hordiienko, Naukovi pratsi Odeskoi natsionalnoi akademii kharchovykh tekhnolohii, Odesa: ONAKhT, 2012, Iss. 42, V. 1, P. 242–247. |
Typ zawartości: | Conference Abstract |
Występuje w kolekcjach: | Міжнародна науково-технічна конференція „Фундаментальні та прикладні проблеми сучасних технологій“ до 60 річчя з дня заснування Тернопільського національного технічного університету імені Івана Пулюя та 175 річчя з дня народження Івана Пулюя (2020) |
Pliki tej pozycji:
Plik | Opis | Wielkość | Format | |
---|---|---|---|---|
FAPMT_2020_Muzychuk_I-Value_of_pumpkin_as_a_raw_226.pdf | 424,32 kB | Adobe PDF | Przeglądanie/Otwarcie | |
FAPMT_2020_Muzychuk_I-Value_of_pumpkin_as_a_raw_226.djvu | 16,47 kB | DjVu | Przeglądanie/Otwarcie | |
FAPMT_2020_Muzychuk_I-Value_of_pumpkin_as_a_raw_226__COVER.png | 426,27 kB | image/png | Przeglądanie/Otwarcie |
Pozycje DSpace są chronione prawami autorskimi