Будь ласка, використовуйте цей ідентифікатор, щоб цитувати або посилатися на цей матеріал: http://elartu.tntu.edu.ua/handle/lib/31807

Повний запис метаданих
Поле DCЗначенняМова
dc.contributor.authorМузичук, І. М.
dc.contributor.authorКарпик, Г. В.
dc.contributor.authorMuzychuk, I.
dc.contributor.authorKarpyk, H.
dc.coverage.temporal14-15 травня 2020 року
dc.coverage.temporal14-15 May 2020
dc.date.accessioned2020-06-03T14:59:30Z-
dc.date.available2020-06-03T14:59:30Z-
dc.date.created2020-05-14
dc.date.issued2020-05-14
dc.identifier.citationМузичук І. М. Цінність гарбуза як сировини консервного виробництва / І. М. Музичук, Г. В. Карпик // Матеріали Міжнародної науково-технічної конференції „Фундаментальні та прикладні проблеми сучасних технологій“ до 60-річчя з дня заснування Тернопільського національного технічного університету імені Івана Пулюя та 175-річчя з дня народження Івана Пулюя, 14-15 травня 2020 року. — Т. : ТНТУ, 2020. — С. 226. — (Фундаментальні проблеми харчових біо- та нанотехнологій).
dc.identifier.isbn978-966-305-093-5
dc.identifier.urihttp://elartu.tntu.edu.ua/handle/lib/31807-
dc.format.extent226
dc.language.isouk
dc.publisherТНТУ
dc.publisherTNTU
dc.relation.ispartofМатеріали Міжнародної науково-технічної конференції „Фундаментальні та прикладні проблеми сучасних технологій“ до 60-річчя з дня заснування Тернопільського національного технічного університету імені Івана Пулюя та 175-річчя з дня народження Івана Пулюя, 2020
dc.titleЦінність гарбуза як сировини консервного виробництва
dc.title.alternativeValue of pumpkin as a raw material for canned production
dc.typeConference Abstract
dc.rights.holder© Тернопільський національний технічний університет імені Івана Пулюя, 2020
dc.coverage.placenameТернопіль
dc.coverage.placenameTernopil;
dc.format.pages1
dc.subject.udc621.326
dc.relation.references1. Сирохман І. В. Товарознавство харчових продуктів функціонального призначення: навч. посібник / І. В. Сирохман, В. М. Завгородня. – К.: Центр учбової літератури, 2009. – 544 с.
dc.relation.references2. Юрчак В. Г. Використання пектинів для поліпшення якості макаронних виробів, збагачених харчовими волокнами / В.Г. Юрчак, Г.В. Карпик, Я. Гордієнко // Наукові праці Одеської національної академії харчових технологій. – Одеса: ОНАХТ, 2012. – Вип. 42. – Т. 1. – С. 242–247.
dc.relation.referencesen1. Syrokhman I. V. Tovaroznavstvo kharchovykh produktiv funktsionalnoho pryznachennia: navch. posibnyk, I. V. Syrokhman, V. M. Zavhorodnia, K., Centre of Educational Literature, 2009, 544 p.
dc.relation.referencesen2. Yurchak V. H. Vykorystannia pektyniv dlia polipshennia yakosti makaronnykh vyrobiv, zbahachenykh kharchovymy voloknamy, V.H. Yurchak, H.V. Karpyk, Ya. Hordiienko, Naukovi pratsi Odeskoi natsionalnoi akademii kharchovykh tekhnolohii, Odesa: ONAKhT, 2012, Iss. 42, V. 1, P. 242–247.
dc.identifier.citationenMuzychuk I., Karpyk H. (2020) Tsinnist harbuza yak syrovyny konservnoho vyrobnytstva [Value of pumpkin as a raw material for canned production]. Materialy Mizhnarodnoi naukovo-tekhnichnoi konferentsii "Fundamentalni ta prykladni problemy suchasnykh tekhnolohii" do 60-richchia z dnia zasnuvannia Ternopilskoho natsionalnoho tekhnichnoho universytetu imeni Ivana Puliuia ta 175-richchia z dnia narodzhennia Ivana Puliuia (Tern., 14-15 May 2020), pp. 226 [in Ukrainian].
dc.contributor.affiliationТернопільський національний технічний університет імені Івана Пулюя
dc.citation.journalTitleМатеріали Міжнародної науково-технічної конференції „Фундаментальні та прикладні проблеми сучасних технологій“ до 60-річчя з дня заснування Тернопільського національного технічного університету імені Івана Пулюя та 175-річчя з дня народження Івана Пулюя
dc.citation.spage226
dc.citation.epage226
dc.citation.conferenceМіжнародна науково-технічна конференція „Фундаментальні та прикладні проблеми сучасних технологій“ до 60- річчя з дня заснування Тернопільського національного технічного університету імені Івана Пулюя та 175-річчя з дня народження Івана Пулюя
Розташовується у зібраннях:Міжнародна науково-технічна конференція „Фундаментальні та прикладні проблеми сучасних технологій“ до 60 річчя з дня заснування Тернопільського національного технічного університету імені Івана Пулюя та 175 річчя з дня народження Івана Пулюя (2020)



Усі матеріали в архіві електронних ресурсів захищені авторським правом, всі права збережені.