Будь ласка, використовуйте цей ідентифікатор, щоб цитувати або посилатися на цей матеріал:
http://elartu.tntu.edu.ua/handle/lib/31807
Повний запис метаданих
Поле DC | Значення | Мова |
---|---|---|
dc.contributor.author | Музичук, І. М. | |
dc.contributor.author | Карпик, Г. В. | |
dc.contributor.author | Muzychuk, I. | |
dc.contributor.author | Karpyk, H. | |
dc.coverage.temporal | 14-15 травня 2020 року | |
dc.coverage.temporal | 14-15 May 2020 | |
dc.date.accessioned | 2020-06-03T14:59:30Z | - |
dc.date.available | 2020-06-03T14:59:30Z | - |
dc.date.created | 2020-05-14 | |
dc.date.issued | 2020-05-14 | |
dc.identifier.citation | Музичук І. М. Цінність гарбуза як сировини консервного виробництва / І. М. Музичук, Г. В. Карпик // Матеріали Міжнародної науково-технічної конференції „Фундаментальні та прикладні проблеми сучасних технологій“ до 60-річчя з дня заснування Тернопільського національного технічного університету імені Івана Пулюя та 175-річчя з дня народження Івана Пулюя, 14-15 травня 2020 року. — Т. : ТНТУ, 2020. — С. 226. — (Фундаментальні проблеми харчових біо- та нанотехнологій). | |
dc.identifier.isbn | 978-966-305-093-5 | |
dc.identifier.uri | http://elartu.tntu.edu.ua/handle/lib/31807 | - |
dc.format.extent | 226 | |
dc.language.iso | uk | |
dc.publisher | ТНТУ | |
dc.publisher | TNTU | |
dc.relation.ispartof | Матеріали Міжнародної науково-технічної конференції „Фундаментальні та прикладні проблеми сучасних технологій“ до 60-річчя з дня заснування Тернопільського національного технічного університету імені Івана Пулюя та 175-річчя з дня народження Івана Пулюя, 2020 | |
dc.title | Цінність гарбуза як сировини консервного виробництва | |
dc.title.alternative | Value of pumpkin as a raw material for canned production | |
dc.type | Conference Abstract | |
dc.rights.holder | © Тернопільський національний технічний університет імені Івана Пулюя, 2020 | |
dc.coverage.placename | Тернопіль | |
dc.coverage.placename | Ternopil; | |
dc.format.pages | 1 | |
dc.subject.udc | 621.326 | |
dc.relation.references | 1. Сирохман І. В. Товарознавство харчових продуктів функціонального призначення: навч. посібник / І. В. Сирохман, В. М. Завгородня. – К.: Центр учбової літератури, 2009. – 544 с. | |
dc.relation.references | 2. Юрчак В. Г. Використання пектинів для поліпшення якості макаронних виробів, збагачених харчовими волокнами / В.Г. Юрчак, Г.В. Карпик, Я. Гордієнко // Наукові праці Одеської національної академії харчових технологій. – Одеса: ОНАХТ, 2012. – Вип. 42. – Т. 1. – С. 242–247. | |
dc.relation.referencesen | 1. Syrokhman I. V. Tovaroznavstvo kharchovykh produktiv funktsionalnoho pryznachennia: navch. posibnyk, I. V. Syrokhman, V. M. Zavhorodnia, K., Centre of Educational Literature, 2009, 544 p. | |
dc.relation.referencesen | 2. Yurchak V. H. Vykorystannia pektyniv dlia polipshennia yakosti makaronnykh vyrobiv, zbahachenykh kharchovymy voloknamy, V.H. Yurchak, H.V. Karpyk, Ya. Hordiienko, Naukovi pratsi Odeskoi natsionalnoi akademii kharchovykh tekhnolohii, Odesa: ONAKhT, 2012, Iss. 42, V. 1, P. 242–247. | |
dc.identifier.citationen | Muzychuk I., Karpyk H. (2020) Tsinnist harbuza yak syrovyny konservnoho vyrobnytstva [Value of pumpkin as a raw material for canned production]. Materialy Mizhnarodnoi naukovo-tekhnichnoi konferentsii "Fundamentalni ta prykladni problemy suchasnykh tekhnolohii" do 60-richchia z dnia zasnuvannia Ternopilskoho natsionalnoho tekhnichnoho universytetu imeni Ivana Puliuia ta 175-richchia z dnia narodzhennia Ivana Puliuia (Tern., 14-15 May 2020), pp. 226 [in Ukrainian]. | |
dc.contributor.affiliation | Тернопільський національний технічний університет імені Івана Пулюя | |
dc.citation.journalTitle | Матеріали Міжнародної науково-технічної конференції „Фундаментальні та прикладні проблеми сучасних технологій“ до 60-річчя з дня заснування Тернопільського національного технічного університету імені Івана Пулюя та 175-річчя з дня народження Івана Пулюя | |
dc.citation.spage | 226 | |
dc.citation.epage | 226 | |
dc.citation.conference | Міжнародна науково-технічна конференція „Фундаментальні та прикладні проблеми сучасних технологій“ до 60- річчя з дня заснування Тернопільського національного технічного університету імені Івана Пулюя та 175-річчя з дня народження Івана Пулюя | |
Розташовується у зібраннях: | Міжнародна науково-технічна конференція „Фундаментальні та прикладні проблеми сучасних технологій“ до 60 річчя з дня заснування Тернопільського національного технічного університету імені Івана Пулюя та 175 річчя з дня народження Івана Пулюя (2020) |
Файли цього матеріалу:
Файл | Опис | Розмір | Формат | |
---|---|---|---|---|
FAPMT_2020_Muzychuk_I-Value_of_pumpkin_as_a_raw_226.pdf | 424,32 kB | Adobe PDF | Переглянути/відкрити | |
FAPMT_2020_Muzychuk_I-Value_of_pumpkin_as_a_raw_226.djvu | 16,47 kB | DjVu | Переглянути/відкрити | |
FAPMT_2020_Muzychuk_I-Value_of_pumpkin_as_a_raw_226__COVER.png | 426,27 kB | image/png | Переглянути/відкрити |
Усі матеріали в архіві електронних ресурсів захищені авторським правом, всі права збережені.