Använd denna länk för att citera eller länka till detta dokument:
http://elartu.tntu.edu.ua/handle/lib/31807
Заглавие: | Цінність гарбуза як сировини консервного виробництва |
Други Заглавия: | Value of pumpkin as a raw material for canned production |
Автори: | Музичук, І. М. Карпик, Г. В. Muzychuk, I. Karpyk, H. |
Affiliation: | Тернопільський національний технічний університет імені Івана Пулюя |
Bibliographic description (Ukraine): | Музичук І. М. Цінність гарбуза як сировини консервного виробництва / І. М. Музичук, Г. В. Карпик // Матеріали Міжнародної науково-технічної конференції „Фундаментальні та прикладні проблеми сучасних технологій“ до 60-річчя з дня заснування Тернопільського національного технічного університету імені Івана Пулюя та 175-річчя з дня народження Івана Пулюя, 14-15 травня 2020 року. — Т. : ТНТУ, 2020. — С. 226. — (Фундаментальні проблеми харчових біо- та нанотехнологій). |
Bibliographic description (International): | Muzychuk I., Karpyk H. (2020) Tsinnist harbuza yak syrovyny konservnoho vyrobnytstva [Value of pumpkin as a raw material for canned production]. Materialy Mizhnarodnoi naukovo-tekhnichnoi konferentsii "Fundamentalni ta prykladni problemy suchasnykh tekhnolohii" do 60-richchia z dnia zasnuvannia Ternopilskoho natsionalnoho tekhnichnoho universytetu imeni Ivana Puliuia ta 175-richchia z dnia narodzhennia Ivana Puliuia (Tern., 14-15 May 2020), pp. 226 [in Ukrainian]. |
Is part of: | Матеріали Міжнародної науково-технічної конференції „Фундаментальні та прикладні проблеми сучасних технологій“ до 60-річчя з дня заснування Тернопільського національного технічного університету імені Івана Пулюя та 175-річчя з дня народження Івана Пулюя, 2020 |
Conference/Event: | Міжнародна науково-технічна конференція „Фундаментальні та прикладні проблеми сучасних технологій“ до 60- річчя з дня заснування Тернопільського національного технічного університету імені Івана Пулюя та 175-річчя з дня народження Івана Пулюя |
Journal/Collection: | Матеріали Міжнародної науково-технічної конференції „Фундаментальні та прикладні проблеми сучасних технологій“ до 60-річчя з дня заснування Тернопільського національного технічного університету імені Івана Пулюя та 175-річчя з дня народження Івана Пулюя |
Дата на Публикуване: | 14-Май-2020 |
Date of entry: | 3-Юни-2020 |
Издател: | ТНТУ TNTU |
Place of the edition/event: | Тернопіль Ternopil; |
Temporal Coverage: | 14-15 травня 2020 року 14-15 May 2020 |
UDC: | 621.326 |
Number of pages: | 1 |
Page range: | 226 |
Start page: | 226 |
End page: | 226 |
URI: | http://elartu.tntu.edu.ua/handle/lib/31807 |
ISBN: | 978-966-305-093-5 |
Copyright owner: | © Тернопільський національний технічний університет імені Івана Пулюя, 2020 |
References (Ukraine): | 1. Сирохман І. В. Товарознавство харчових продуктів функціонального призначення: навч. посібник / І. В. Сирохман, В. М. Завгородня. – К.: Центр учбової літератури, 2009. – 544 с. 2. Юрчак В. Г. Використання пектинів для поліпшення якості макаронних виробів, збагачених харчовими волокнами / В.Г. Юрчак, Г.В. Карпик, Я. Гордієнко // Наукові праці Одеської національної академії харчових технологій. – Одеса: ОНАХТ, 2012. – Вип. 42. – Т. 1. – С. 242–247. |
References (International): | 1. Syrokhman I. V. Tovaroznavstvo kharchovykh produktiv funktsionalnoho pryznachennia: navch. posibnyk, I. V. Syrokhman, V. M. Zavhorodnia, K., Centre of Educational Literature, 2009, 544 p. 2. Yurchak V. H. Vykorystannia pektyniv dlia polipshennia yakosti makaronnykh vyrobiv, zbahachenykh kharchovymy voloknamy, V.H. Yurchak, H.V. Karpyk, Ya. Hordiienko, Naukovi pratsi Odeskoi natsionalnoi akademii kharchovykh tekhnolohii, Odesa: ONAKhT, 2012, Iss. 42, V. 1, P. 242–247. |
Content type: | Conference Abstract |
Показва се в Колекции: | Міжнародна науково-технічна конференція „Фундаментальні та прикладні проблеми сучасних технологій“ до 60 річчя з дня заснування Тернопільського національного технічного університету імені Івана Пулюя та 175 річчя з дня народження Івана Пулюя (2020) |
Файлове в Този Публикация:
Файл | Описание | Размер | Формат | |
---|---|---|---|---|
FAPMT_2020_Muzychuk_I-Value_of_pumpkin_as_a_raw_226.pdf | 424,32 kB | Adobe PDF | Изглед/Отваряне | |
FAPMT_2020_Muzychuk_I-Value_of_pumpkin_as_a_raw_226.djvu | 16,47 kB | DjVu | Изглед/Отваряне | |
FAPMT_2020_Muzychuk_I-Value_of_pumpkin_as_a_raw_226__COVER.png | 426,27 kB | image/png | Изглед/Отваряне |
Публикацияте в DSpace са защитени с авторско право, с всички права запазени, освен ако не е указно друго.