Por favor, use este identificador para citar o enlazar este ítem: http://elartu.tntu.edu.ua/handle/lib/31806

Tytuł: Харчова цінність ревеню та перспективи використання
Inne tytuły: The value of rhubarb and perspectives of growing in Ukraine
Authors: Моспанко, Н.
Карпик, Г.
Mospanko, N.
Karpuk, G.
Affiliation: Тернопільський національний технічний університет імені Івана Пулюя
Bibliographic description (Ukraine): Моспанко Н. Харчова цінність ревеню та перспективи використання / Н. Моспанко, Г. Карпик // Матеріали Міжнародної науково-технічної конференції „Фундаментальні та прикладні проблеми сучасних технологій“ до 60-річчя з дня заснування Тернопільського національного технічного університету імені Івана Пулюя та 175-річчя з дня народження Івана Пулюя, 14-15 травня 2020 року. — Т. : ТНТУ, 2020. — С. 225. — (Фундаментальні проблеми харчових біо- та нанотехнологій).
Bibliographic description (International): Mospanko N., Karpuk G. (2020) Kharchova tsinnist reveniu ta perspektyvy vykorystannia [The value of rhubarb and perspectives of growing in Ukraine]. Materialy Mizhnarodnoi naukovo-tekhnichnoi konferentsii "Fundamentalni ta prykladni problemy suchasnykh tekhnolohii" do 60-richchia z dnia zasnuvannia Ternopilskoho natsionalnoho tekhnichnoho universytetu imeni Ivana Puliuia ta 175-richchia z dnia narodzhennia Ivana Puliuia (Tern., 14-15 May 2020), pp. 225 [in Ukrainian].
Część publikacji: Матеріали Міжнародної науково-технічної конференції „Фундаментальні та прикладні проблеми сучасних технологій“ до 60-річчя з дня заснування Тернопільського національного технічного університету імені Івана Пулюя та 175-річчя з дня народження Івана Пулюя, 2020
Konferencja/wydarzenie: Міжнародна науково-технічна конференція „Фундаментальні та прикладні проблеми сучасних технологій“ до 60- річчя з дня заснування Тернопільського національного технічного університету імені Івана Пулюя та 175-річчя з дня народження Івана Пулюя
Journal/kolekcja: Матеріали Міжнародної науково-технічної конференції „Фундаментальні та прикладні проблеми сучасних технологій“ до 60-річчя з дня заснування Тернопільського національного технічного університету імені Івана Пулюя та 175-річчя з дня народження Івана Пулюя
Data wydania: 14-maj-2020
Date of entry: 3-cze-2020
Wydawca: ТНТУ
TNTU
Place edycja: Тернопіль
Ternopil;
Zakresu czasowego: 14-15 травня 2020 року
14-15 May 2020
UDC: 664.8
Strony: 1
Zakres stron: 225
Główna strona: 225
Strona końcowa: 225
URI: http://elartu.tntu.edu.ua/handle/lib/31806
ISBN: 978-966-305-093-5
Właściciel praw autorskich: © Тернопільський національний технічний університет імені Івана Пулюя, 2020
Wykaz piśmiennictwa: 1. Пищевая химия / Под ред. Л.П. Нечаева. – СПб.: ГИОРД, 2001. – 581с.
2. Фізико-хімічні і біологічні основи консервного виробництва / Б.Л. Флауменбаум, А.Т. Безусов, В.М. Сторожук, Г.П. Хомич. – Одеса: Друк, 2006. – 400 с.
References: 1. Pishchevaia khimiia, ed. L.P. Nechaeva, SPb., HIORD, 2001, 581p.
2. Fizyko-khimichni i biolohichni osnovy konservnoho vyrobnytstva, B.L. Flaumenbaum, A.T. Bezusov, V.M. Storozhuk, H.P. Khomych, Odesa: Druk, 2006, 400 p.
Typ zawartości: Conference Abstract
Występuje w kolekcjach:Міжнародна науково-технічна конференція „Фундаментальні та прикладні проблеми сучасних технологій“ до 60 річчя з дня заснування Тернопільського національного технічного університету імені Івана Пулюя та 175 річчя з дня народження Івана Пулюя (2020)



Pozycje DSpace są chronione prawami autorskimi