Please use this identifier to cite or link to this item: http://elartu.tntu.edu.ua/handle/lib/31806

Títol: Харчова цінність ревеню та перспективи використання
Altres títols: The value of rhubarb and perspectives of growing in Ukraine
Autor: Моспанко, Н.
Карпик, Г.
Mospanko, N.
Karpuk, G.
Affiliation: Тернопільський національний технічний університет імені Івана Пулюя
Bibliographic description (Ukraine): Моспанко Н. Харчова цінність ревеню та перспективи використання / Н. Моспанко, Г. Карпик // Матеріали Міжнародної науково-технічної конференції „Фундаментальні та прикладні проблеми сучасних технологій“ до 60-річчя з дня заснування Тернопільського національного технічного університету імені Івана Пулюя та 175-річчя з дня народження Івана Пулюя, 14-15 травня 2020 року. — Т. : ТНТУ, 2020. — С. 225. — (Фундаментальні проблеми харчових біо- та нанотехнологій).
Bibliographic description (International): Mospanko N., Karpuk G. (2020) Kharchova tsinnist reveniu ta perspektyvy vykorystannia [The value of rhubarb and perspectives of growing in Ukraine]. Materialy Mizhnarodnoi naukovo-tekhnichnoi konferentsii "Fundamentalni ta prykladni problemy suchasnykh tekhnolohii" do 60-richchia z dnia zasnuvannia Ternopilskoho natsionalnoho tekhnichnoho universytetu imeni Ivana Puliuia ta 175-richchia z dnia narodzhennia Ivana Puliuia (Tern., 14-15 May 2020), pp. 225 [in Ukrainian].
Is part of: Матеріали Міжнародної науково-технічної конференції „Фундаментальні та прикладні проблеми сучасних технологій“ до 60-річчя з дня заснування Тернопільського національного технічного університету імені Івана Пулюя та 175-річчя з дня народження Івана Пулюя, 2020
Conference/Event: Міжнародна науково-технічна конференція „Фундаментальні та прикладні проблеми сучасних технологій“ до 60- річчя з дня заснування Тернопільського національного технічного університету імені Івана Пулюя та 175-річчя з дня народження Івана Пулюя
Journal/Collection: Матеріали Міжнародної науково-технічної конференції „Фундаментальні та прикладні проблеми сучасних технологій“ до 60-річчя з дня заснування Тернопільського національного технічного університету імені Івана Пулюя та 175-річчя з дня народження Івана Пулюя
Data de publicació: 14-de -2020
Date of entry: 3-de -2020
Editorial: ТНТУ
TNTU
Place of the edition/event: Тернопіль
Ternopil;
Temporal Coverage: 14-15 травня 2020 року
14-15 May 2020
UDC: 664.8
Number of pages: 1
Page range: 225
Start page: 225
End page: 225
URI: http://elartu.tntu.edu.ua/handle/lib/31806
ISBN: 978-966-305-093-5
Copyright owner: © Тернопільський національний технічний університет імені Івана Пулюя, 2020
References (Ukraine): 1. Пищевая химия / Под ред. Л.П. Нечаева. – СПб.: ГИОРД, 2001. – 581с.
2. Фізико-хімічні і біологічні основи консервного виробництва / Б.Л. Флауменбаум, А.Т. Безусов, В.М. Сторожук, Г.П. Хомич. – Одеса: Друк, 2006. – 400 с.
References (International): 1. Pishchevaia khimiia, ed. L.P. Nechaeva, SPb., HIORD, 2001, 581p.
2. Fizyko-khimichni i biolohichni osnovy konservnoho vyrobnytstva, B.L. Flaumenbaum, A.T. Bezusov, V.M. Storozhuk, H.P. Khomych, Odesa: Druk, 2006, 400 p.
Content type: Conference Abstract
Apareix a les col·leccions:Міжнародна науково-технічна конференція „Фундаментальні та прикладні проблеми сучасних технологій“ до 60 річчя з дня заснування Тернопільського національного технічного університету імені Івана Пулюя та 175 річчя з дня народження Івана Пулюя (2020)



Els ítems de DSpace es troben protegits per copyright, amb tots els drets reservats, sempre i quan no s’indiqui el contrari.